koko.sanka
Fanka BB :)
Był tekst: „pójdę z Tobą na randkę- najbardziej urzekły mnie podskakujące jądra”Boże to jest takie okłardness że leżę

Nasze miny były dosłownie takie:

Śmiać się, czy płakać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Był tekst: „pójdę z Tobą na randkę- najbardziej urzekły mnie podskakujące jądra”Boże to jest takie okłardness że leżę
Co to było? Chcę to odzobaczyć!Ja KSWpudzian wjeżdża. On nie ma bólów głowy tylko zakwasy mózgu
![]()
ja kiedyś chciałam, żeby Stary to ze mną obejrzał. OdmówiłBył tekst: „pójdę z Tobą na randkę- najbardziej urzekły mnie podskakujące jądra”
Śmiać się, czy płakać?
ooo, ja nie mam tv, ale teraz w delegacji byłam z noclegiem i zawsze wtedy tkwię do 3 rano przed tv i oglądałam fragmenty wersji norweskiej i duńskiej, ten program jest tak straszny, że nie można przestać go oglądaćBył tekst: „pójdę z Tobą na randkę- najbardziej urzekły mnie podskakujące jądra”
Śmiać się, czy płakać?
Dobrze, że jutro niedziela, można dłużej pospać, bo dzisiaj nie pójdzie się oderwać od oglądaniaooo, ja nie mam tv, ale teraz w delegacji byłam z noclegiem i zawsze wtedy tkwię do 3 rano przed tv i oglądałam fragmenty wersji norweskiej i duńskiej, ten program jest tak straszny, że nie można przestać go oglądać![]()
Teraz to już bankowo muszę to zobaczyć!!ooo, ja nie mam tv, ale teraz w delegacji byłam z noclegiem i zawsze wtedy tkwię do 3 rano przed tv i oglądałam fragmenty wersji norweskiej i duńskiej, ten program jest tak straszny, że nie można przestać go oglądać![]()
czasami mi strasznie brakuje tego typu programówDobrze, że jutro niedziela, można dłużej pospać, bo dzisiaj nie pójdzie się oderwać od oglądania![]()
To jest powtórka już to widzieliśmyDobrze, że jutro niedziela, można dłużej pospać, bo dzisiaj nie pójdzie się oderwać od oglądania![]()