jasani
Fanka BB :)
A wiesz kiedy miałaś owulację? Bo tak duża różnica nie brzmi optymistycznie.Kontroluje a ile powinno być od ostatniej owulacji ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz kiedy miałaś owulację? Bo tak duża różnica nie brzmi optymistycznie.Kontroluje a ile powinno być od ostatniej owulacji ?
A wiesz kiedy miałaś owulację? Bo tak duża różnica nie brzmi optymistycznie.
Czyli nie wiesz kiedy miałaś owulację. Kalendarzyk to tylko statystyka. Dopiero po 18 dniach spóźnienia zrobiłaś test?Cykle masz bardzo długie, sprawdzałas kiedyś dlaczego? A jakiej wielkości jest pęcherzyk i zarodek?Ostatnia owulację 16.03 później okres w kwietniu 4 dni i później już kalendarz którym prowadziłam miesiączki nie pokazuje mi kiedy cykle 42-45 dni
18 dni spoznil mi sie okres i zrobilam tesy ciążowy
Tak bo nie miałam żadnych objawów i stwierdziłam ze pi prostu spóźnia mi się okres, ginekolog mówił że mam zespół policystycznych jajnikow ale nie było to w żaden sposób leczone kazał mi poprostu trochę schudnąć bo miałam mała nadwagę z ostatniego usg 4,1 mmCzyli nie wiesz kiedy miałaś owulację. Kalendarzyk to tylko statystyka. Dopiero po 18 dniach spóźnienia zrobiłaś test?Cykle masz bardzo długie, sprawdzałas kiedyś dlaczego? A jakiej wielkości jest pęcherzyk i zarodek?
4,1 ma zarodek?Tak bo nie miałam żadnych objawów i stwierdziłam ze pi prostu spóźnia mi się okres, ginekolog mówił że mam zespół policystycznych jajnikow ale nie było to w żaden sposób leczone kazał mi poprostu trochę schudnąć bo miałam mała nadwagę z ostatniego usg 4,1 mm
Tak4,1 ma zarodek?
Kontroluje a ile powinno być od ostatniej owulacji ?
Dokładnie u mnie tak było... Była 10 dni młodsza aż straciłam w 12 tyg.Ale co kontrolujesz i co powinno być?
No jeżeli znasz datę owulacji na 100%, a ciąża jest młodsza to niestety nie wróży to nic dobrego