Madzia Lena12345678
Zaangażowana w BB
Witam . Jestem w 4+4 tygodniu ciąży . Progesteron wyszedł mi 12,3 NG/ml , czy jest się czym martwić ? Biorę od wczoraj progesterone besins 200 dwa razy dziennie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro lekarz przepisał progesteron to widocznie widzial wskazania. Trzeba było zapytac na wizycieWitam . Jestem w 4+4 tygodniu ciąży . Progesteron wyszedł mi 12,3 NG/ml , czy jest się czym martwić ? Biorę od wczoraj progesterone besins 200 dwa razy dziennie .
Wynik badania miałam już po wizycie ...dlatego pytam ..Skoro lekarz przepisał progesteron to widocznie widzial wskazania. Trzeba było zapytac na wizycie![]()
To na jakiej podstawie lekarz zalecił suplementację?Wynik badania miałam już po wizycie ...dlatego pytam ..
Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie .To na jakiej podstawie lekarz zalecił suplementację?
Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie .
Generalnie przeisanie w ciemno progesteronu bez zbadania wcześniej jego poziomu nie swiadczy o lekarzu za dobrze. Poronienia mogą miećrózne przyczyny, niedomoga lutealna jest jedną mozliwoscią, ale to wypadałoby wcześniej zbadać.Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie .
Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie ..To na jakiej podstawie lekarz zalecił suplementację?
Na USG nie było jeszcze nic widać . Ja badałam HCG total ilościowy nie betę hcg . I HCG 19 grudnia miałam już 1200 ale to HCG na wynik bety teraz dopiero pierwszy czekam .Generalnie przeisanie w ciemno progesteronu bez zbadania wcześniej jego poziomu nie swiadczy o lekarzu za dobrze. Poronienia mogą miećrózne przyczyny, niedomoga lutealna jest jedną mozliwoscią, ale to wypadałoby wcześniej zbadać.
Ten lekarz w ogóle sprawdził czy pecherzyk jest w macicy? Jak we wtorek miałaś betę 200, to srednio chce mi się wierzyć, ze w czwartek był juz obraz na USG.
To ja bym więcej do tego lekarza nie poszłaNa podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie ..
Na USG nie było jeszcze nic widać . Ja badałam HCG total ilościowy nie betę hcg . I HCG 19 grudnia miałam już 1200 ale to HCG na wynik bety teraz dopiero pierwszy czekam .