Charlotte9
Fanka BB :)
Rany.. ja znowu mam opryszczkę
Myślicie ze opryszczka albo Heviran mogą przeszkodzić w implantacji?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę bardzoCześć! Dziękuję którejś dziewczynie za polecenie strony lastminuter.plJakoś lepiej się szukało niż na wakacje.pl, bo tam jakoś czułam się zagubiona :/
Właśnie zrobiłam wstępną rezerwację do Bułgarii! Muszę pogadać z małżem jak wróci i jak się zdecydujemy, to wpłacamy zaliczkę <3
![]()
Cześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?Część, jestem mamą niespełna 5latki. Jak banalnie było zajść w pierwsza ciążę i bez kłopotów, tak teraz jestem po dwóch poronieniach w pierwszych tyg ciąży :/ do ostatniego doszło 01.05 i stwierdziliśmy z panią doktor, że to czas na badania. Będzie to mój pierwszy cykl wspomagany duohastonem. Jeśli już się uda i zobaczę 2 kreski, będę musiała brać zastrzyki przeciwzakrzepowe ze względu na mutacje homozygotyczną genu MTHFR C677T oraz matacja 675 w genie PAI-1. Owulacja 17.06.
Słoneczny czy Złote?Cześć! Dziękuję którejś dziewczynie za polecenie strony lastminuter.plJakoś lepiej się szukało niż na wakacje.pl, bo tam jakoś czułam się zagubiona :/
Właśnie zrobiłam wstępną rezerwację do Bułgarii! Muszę pogadać z małżem jak wróci i jak się zdecydujemy, to wpłacamy zaliczkę <3
![]()
Niestety progesteron za szybko zaczyna u mnie spadać. Testować będę się 25.06 więc proszę zapisaćCześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?
Jeśli masz ochotę zostać z nami wpisz się na testowanie i odzywaj się od czasu do czasu![]()
Odnośnie starań, to nigdy nie zapobieganlliśmy ciąży, ale przez pierwsze 1.5 roku od porodu mąż pracował zagranicą, a jego zjazdy nie pokrywały się z dniami płodnymi.Cześć, mamy bardzo podobne przejścia z tym, że na pokładzie mam niespełna 4latka. Jak długo się staracie o drugie? Duphaston masz na niedomogę lutealną czy zapobiegawczo?
Jeśli masz ochotę zostać z nami wpisz się na testowanie i odzywaj się od czasu do czasu![]()