Charlotte9
Fanka BB :)
Ja po drożności dostałam antybiotyk ale nawet o tym nie widziałam bo wypis ze szpitala odebrałam jakoś miesiąc po zabieguA powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po drożności dostałam antybiotyk ale nawet o tym nie widziałam bo wypis ze szpitala odebrałam jakoś miesiąc po zabieguA powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
Ja miałam jakas jedna tabletkę wziąć po droznosci. Nie pamiętam nazwy, była na receptę. Chodziło o to, żeby zapobiec ewentualnej infekcji po zabiegu. I mialam się normalnie starać w tym cyklu.A powiedzcie mi jeszcze dostałyście antybiotyk po droznosci ?
A nie pytałaś o to lekarza? Bo ja się na antybiotykach nie znam.jakiś unidox
ja chyba coś dostałam, już nie pamiętam dokładnie ale mieliśmy zielone światło i mogliśmy od razu się staraćteraz właśnie inna lekarka mówi że przepisze mi antybiotyk profilaktycznie. A jak to się ma.ze staraniami ?
Jesli chodzi o starania to w 3 cyklach po drożności są podobno największe szanse także trzeba działaćteraz właśnie inna lekarka mówi że przepisze mi antybiotyk profilaktycznie. A jak to się ma.ze staraniami ?
Mi się to niestety nie sprawdziłoJesli chodzi o starania to w 3 cyklach po drożności są podobno największe szanse także trzeba działać![]()
Mam kryzys egzystencjonalny.
Nie chce tu nikogo dołować swoim kiepskim humorem![]()
Patrząc na to jaką jest teraz pogoda to i rodząc w lipcu nie wiadomo czy nie będzie trzeba ubieraćJuż nie łapię się, ale to dobrze, ja bardzo chętnie urodzę drugie moje marcowe... a tak wogóle najchętniej kwietniowe lub majowe, bo chciałabym odrazu spacerować z maluszkiem bez tych wszystkich zimowych ubieranek![]()
No mi niestety też.. i to podwójnie bo miałam dwa razyMi się to niestety nie sprawdziło
Ale mialam jajowody drożne
u mnie teżNo mi niestety też.. i to podwójnie bo miałam dwa razy![]()