U
użytkowniczka 212
Gość
rano zjadłam kanapki z serem i warzywa, po południu jedną czekoladkę a wieczorem 2 paczki maczug, butelkę proseko, ziemniaki, kapustę, loda, i słodycze typu mamba w dużej ilościco dobrego żarłaś?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rano zjadłam kanapki z serem i warzywa, po południu jedną czekoladkę a wieczorem 2 paczki maczug, butelkę proseko, ziemniaki, kapustę, loda, i słodycze typu mamba w dużej ilościco dobrego żarłaś?![]()
rano zjadłam kanapki z serem i warzywa, po południu jedną czekoladkę a wieczorem 2 paczki maczug, butelkę proseko, ziemniaki, kapustę, loda, i słodycze typu mamba w dużej ilości![]()
to wcale nie brzmi jak 7krano zjadłam kanapki z serem i warzywa, po południu jedną czekoladkę a wieczorem 2 paczki maczug, butelkę proseko, ziemniaki, kapustę, loda, i słodycze typu mamba w dużej ilości![]()
a Ty dalej keto?![]()
Raaany! Ale bym zszamała czekoladę i maczugi i mambę i inne słodycze![]()
nie znasz ilościto wcale nie brzmi jak 7k![]()
Ty jesteś szczuplak, to możesznie znasz ilości![]()
no raz na jakiś czas nie zaszkodziTy jesteś szczuplak, to możesz![]()
Tak. Chociaż zdarza mi się zrobić odstępstwo i zjadłam ostatnio grzankęa Ty dalej keto?
jak się ma ochotę, to trzeba sobie pozwolić!no raz na jakiś czas nie zaszkodziz reguły tyle nie żrę
podziwiam! Ile to już miesięcy?Tak. Chociaż zdarza mi się zrobić odstępstwo i zjadłam ostatnio grzankęMuszę coś zmienić w diecie, bo waga wolno, ale nadal spada, a ja nie chcę już mniej ważyć.