Brownie1992
Moderator
A ja nieJa też 90![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nieJa też 90![]()
właśnie tak ten szpital działa niestety, nikt nic nie wieNo to trafiłaś na kogoś niekompetentnego. Czekaj na lekarza.
Sekretarka może nie wiedzieć o procedurach dokładnych które są wykonywane w szpitalu. Faktycznie najlepiej zapytać lekarza dawaj znaćJa dziś byłam w szpitalu zapytać o HSG pani w recepcji w szoku ze nie wie czy wgl wykonują i ona nie słyszała o tym i żeby zapytać za godzinę lekarzy na obchodzie...
A na stronie napisane ze wykonują
a ja dokładnie między WamiA ja nie![]()
U mnie to zadziałałoDzień dobry!
Co Wam powiem... rzuciłabym swoją robotę. Cyrk.
Afirmuję dwie kreski są fucking much!
Rzucenie pracyU mnie to zadziałało![]()
Dałam wypowiedzenie, poszłam na rozmowę do innej, wstępnie ustaliliśmy kiedy start i za 4 dni dwie krechy. To był ogólnie szalony czas. Niby zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia, ale wtedy wszystko inne się pieprzyło i nie skupialiśmy się szczególnie na starania, a tu pyk niemalże odrazu.Rzucenie pracy?