Kotciara
Moderator
Ale… ale… HenryJa! nie cierpię facetów z długimi włosami! No chyba, że jest do Sali z dr. Quinn![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale… ale… HenryJa! nie cierpię facetów z długimi włosami! No chyba, że jest do Sali z dr. Quinn![]()
Móił, żeby się starać. Ale ciążą raczej odpada bo seks był CHYBA po owu (bo tak naprawdę nie wiem kiedy była).A nie dostałaś zakazu starań w tym cyklu ? Bo mi coś mówili, że mam sobie odpuścić w lipcu
Rozumiem. Ja powoli już nie wiem co czujeJa o 2 i dla mnie ciężej niż o 1. Wtedy mialam plan B na bycie "bezdzietną lambadziarą" podróżującą po świecie. Teraz mocne cisnienie na rodzeństwo.
10 dniDziewczyny po ovi - ile utrzymywał się Wam zastrzyk w organizmie? Widoczny na testach w sensie![]()
Mam jedno dziecko, o które starałam się 2 cykle. Marzyłam o drugim i w kolejne ciąże zachodziłam max 3 cykl. Po pierwszym poronieniu nie myslałam o niczym innym tylko o ciąży. Każdy miesiąc sprawiał ból, każda ciąża koleżanki dobijała jeszcze bardziej, płakałam godzinami. Po ponad 2,5 roku starań stwierdziłam, że jeśli po laparoskopii się nie uda to koniec. Chyba nawet do iui nie będę podchodzić. Pogodziłam się z myślą, że nie będę mieć drugiego dziecka. Wręcz wyliczyłam w głowie minusy "posiadania" niemowlaka (nieprzespane noce, pieluchy, ząbkowanie...) Wszystkim dookoła mówię, że nie mogę mieć wiecej dzieci i jest mi lżej na duszy. Zaczęłam doceniać to co mam.A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel
ovi 9 dni, zivafert 13Dziewczyny po ovi - ile utrzymywał się Wam zastrzyk w organizmie? Widoczny na testach w sensie![]()
a jest w ogole taka tutaj? xdmało która tu wytrzymuje do daty okresu![]()