Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
BuraczkowaJa też ciągle głodna masakradziś tak mi się zupki zachciało to sobie trzasnelam buraczkowa i ciągle tylko podchodzę
Na razie ważę 55kg![]()
Ojej jak ja zazdroszczę takim osobomJa ważę 51kg, nie mogę przytyć po poprzedniej ciąży i kp - przytyłam w jej trakcie tylko 8kg, a zeszło ze mnie w pół roku 17kg![]()
Hehe, ja lubiłam swoją wagę z przed ciąży - czułam się pewna siebie, a teraz mam wrażenie, że jestem za chudaOjej jak ja zazdroszczę takim osobommam koleżanki, które po ciążach lepsze figury niż przed
u mnie niestety poszło w drugą stronę
w ciąży przytyłam 15 kg, po 2 tyg od porodu mi wszystko zeszło, ale dość szybko wpadło +5 kg i tak już się trzyma 2 lata
miałam teraz zacząć robić formę życia to okazało się, że jestem w ciąży
ale co się nie odwlecze to się nie uciecze
![]()
Ooo dzięki, spróbuję!Jak kupowałam swoje witaminy w dozie to obok widziałam na półce takie gumy. Nie mam pojęcia czy to pomaga ale może warto poczytać opinie
Ja też mam 170 cm i… 70 kgJa mam 170cm 55kg obecnie. Aż tak chudych nóg to nie mam za to u mnie góra to chude długie ręce, małe barki i małe cyckiWięc obecny ciążowy wzrost piersi baaardzo mi odpowiada
![]()
moim marzeniem też jest 60 ale już przy 65kg czułam się atrakcyjnieJa też mam 170 cm i… 70 kg55 kg to chyba ostatni raz w podstawówce ważyłam Haha
moim marzeniem jest 60 kg… może kiedyś mi się uda
![]()
Pewnie że tak, dasz radę najważniejsze jest teraz Ty i dziecko, później będziemy się martwiły o nasze ciałka.Ojej jak ja zazdroszczę takim osobommam koleżanki, które po ciążach lepsze figury niż przed
u mnie niestety poszło w drugą stronę
w ciąży przytyłam 15 kg, po 2 tyg od porodu mi wszystko zeszło, ale dość szybko wpadło +5 kg i tak już się trzyma 2 lata
miałam teraz zacząć robić formę życia to okazało się, że jestem w ciąży
ale co się nie odwlecze to się nie uciecze
![]()