U
użytkownik 213578
Gość
moją główną misją jest załatwić skierowanie na drożność jajowodówtrzymam kciuki za dobre wieści![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moją główną misją jest załatwić skierowanie na drożność jajowodówtrzymam kciuki za dobre wieści![]()
ja ogólnie się nie opalam, na codzień spf 50 na twarz. ale jak jestem na wakacjach wszystko to idzie w dupe i się smażę xD tylko te kilka dni w rokuMam tak samo.![]()
ja ogólnie się nie opalam, na codzień spf 50 na twarz. ale jak jestem na wakacjach wszystko to idzie w dupe i się smażę xD tylko te kilka dni w roku![]()
Nigdy w życiu nie byłam na solariumA tak z innej beczki.. co myślicie o solarium w okresie? W sob mam wesele a mam możliwość pójść tylko dziś akurat w 2dzien ale to chyba mało rozsądne?![]()
a, no i ja też nigdy nie byłam na solariumnigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust
![]()
full natural!a, no i ja też nigdy nie byłam na solariumnigdy nie miałam przedłużanych paznokci, rzęs, ani robionych ust
![]()
przykro mismutny ten czerwiec, mnie również łapie poowulacyjny dół, że na pewno znowu nic z tego![]()