aurii_orelii
Fanka BB :)
No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo prowadzę go tak aby zawsze rower był stroną do ulicy, żeby mnie nie potrąciło![]()
Strona mamy to właśnie skóra głowy, łokcie i kolana. Znów szwagierka mamy ma na całym ciele trochę, a nogi całe zajęte.Moj mąż po ojcu ma. Ale jego Taty nigdy nie widziałam wysypanego, on zawsze mowil, ze jak mial to we wlosach![]()
Cóż, ja home office więc mój dress code to piżamkaUwaga zarzucam temat!!!!
Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?
Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam![]()
Rob test
To dodajemy do pomiaru 0,1Jak na okresspadła do 36,6 ale pocieszam się tym, że dziś pomiar był o równo godzinę wcześniej, jako że jechałam do labu na proga
Chociaż ile ta temperatura może się zmienić przez godzinęnajwyżej dostanę @ wcześniej
![]()
To w dalszym ciągu dupy nie urywaTo dodajemy do pomiaru 0,1
Ja pracuję w biurze, ale z racji, że sama sobie dress code ustalam to nie wiem czy moja odpowiedź coś Ci da.Uwaga zarzucam temat!!!!
Dziewczyny w szczególności pracujące w dużych firmach, korpo, bądź biurze. Czy jest u was dress code? Jak ubieracie się latem do pracy?
Siedze w biurze, w którym pomimo klimy jest bardzo gorąco, dzisiaj ubrałam sobie kieckę do kolan, rozkloszowany dół, wiązana na ramionach. ma bardzo szerokie ramiączką w sensie z przodu nie widać, że to ramiączka tylko z tyłu i lekko odsłania górną część pleców. COś jak są bluzki z kwadratowym dekoltem tylko z tyłu. I się zastanawiam czy nie przesadziłam![]()
będziemy trzymać, powodzeniadaj znać jak było