reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiatj Zielono_mi! Zawsze chętnie zapraszamy nowe osóbki do naszych ploteczek:-) Z racji ciepłoty jest u nas ostatnio troszkę pustawo, ale za zwyczaj ciężko nadążyc:-p;-)
Ja ubieram Beboki i pomykam do sklepu. Muszę wypróbowac Martusi przepis, bo wygląda to smakowicie:laugh2: Do potem Lachony:-)

reklama
Zielono_mi witaj kochan wsrod nas:-D:-D
Sikoreczka proszeeeee
JO-20014445.JPG

Ja wrocilam z zakupków :-DZaraz PPD i ciacho zamierzam umyc.Qurcze jak wracam ze sklepu to za kazdym razem glowa mi peka jak do portfela kukam:baffled::baffled:A moj M ma to w nosie...Chyba musze zaczac to olewac jak on....U nas juz upal....
fotka,181,aspiryna.gif

zielono_mi witamy gorąco!

bodzia - ale wypas z tym sniadankiem!

u nas lipa... mały strasznie marudzi... jedna górna jedynka mu wyszła bez problemu, a druga to jakis horror... w nocy sie budzi z płaczem, ryczy tez w dzień, oszaleje... uzywamy dentinoxu i nic nie daje... na noc musze dac mu panadol inaczej budzi sie co godzine... szok!!!na krok nie moge odejsc od niego a najlepiej bąbel czuje soe na rączkach :baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewuszki.
Ja chciałam na impreską, ale nie dałam rady.:-(Zmęczenie wzięło górę.:wściekła/y:
Ale za to naśmiałam się nadrabiając za wsze czasy.;-):-p:rofl2::-D:-D

Piknie wyglądasz.:tak::-)

Sikoreczka biedny Adi.:-( Mój Maćko pewnie też by tak zareagował. Miejmy nadzieję, że rodzice się zorientują i oddadzą.:tak:

Bodzia tulaski i buziaczki dla Karolka, co spadochroniarzem chciał chyba zostać.;-) Tylko spadochronu zapomniał.:dry::sorry:;-):rofl2:
Ale tyś dziś śniadanko zapodałaś. No no -jestem pod wrażeniem.:szok::tak::-D:-D

Inna gratki piąteczki z angielskiego i powodzenia na dzisiejszych kołach.:tak::-) Będziemy trzymać kciuki.:-)

Zielono mi witaj.:-)

A ja teraz sama w domku -wygoniłam chłopaków na spacerek i zakupy.:tak: Powinnam się chyba za coś wziąć, ale co tam odpocząć też kiedyś muszę.;-):tak::-)

Wiecie za mna caly ranek chodzilo,ze cos komus pilnie mialam napisac...Asiulinka dzieki za przypomnienie.
Anula ale z Ciebie Lachona:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Martynka gratki i trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::tak:
A to moja Mamusia i Lolo rok temu juz prawie:sorry::sorry:
0250238582.jpg

Witajcie! Juz wróciłam z zakupków:tak:
Bodzia ja też cierpię na tą samą chorobę pozakupową co i ty:-( Na koniec miesiaca to mnie trafia jak się jaśniepan pyta ile mi kasy zostało i czy coś odłożyłam:angry: Nosz ku** z czego:-( Dobrze że nam troszkę kaski wpadło to mamy z czego ta nieszczęsną kuchnie zrobic i nad morze pojedziemy:tak::-D
Fotka śliczna:tak:
Reniferku tulaski dla Mikołajka i dla ciebie bidulko:-(
Dobra narazie tylko idę ululac Madzika, bo mi tu skrzeczy nad uchem:baffled:

Hej dziewczyny :biggrin2:.
Teraz dopiero odnalazłam ten wątek :biggrin2:. Ja również sobie siedzę w domku już od prawie 4 lat, hehe :biggrin2:. Mam nadzieję, że będę do Was często zaglądać :tak:, oczywiście jeżeli przyjmiecie mnie do Swojego grona ;-):biggrin2:.

reklama
Heloł Kobiety
My dzisiaj mieliśmy drugą z rzędu ciężką nockę ale za to jest drugi ząbek:tak::-D:-D:-Djak nie było tak nie było a teraz to od razu hurtowo idą:tak:Stanisław nadal marudny więc mus obadać czy coś dalej się nie wybija:-)
Bodzia super fotka i buziaki dla Lola w obdartą buzinkę
Sikoreczka tulaski dla Adrianka i trzymam kciuki,żeby jednak kurteczka wróciła na tych nogach co je dostała
Witaj Winka i Zielono_mi
My za niedługo mamy gości euro się zaczęło i nie wiem kiedy zawitam ale myślę,że najdalej w poniedziałek.
Jakby co miłego weekendu
Dziękuję za komplementa:tak:;-):happy:

Do góry