Jesli dojdę do 21 i nie drgnie dalej to będę musiała pójść na wizytę szybciej, ale wydaje mi się, że już taka dawka to ogarnie te cukryA co potem?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli dojdę do 21 i nie drgnie dalej to będę musiała pójść na wizytę szybciej, ale wydaje mi się, że już taka dawka to ogarnie te cukryA co potem?
Jesli dojdę do 21 i nie drgnie dalej to będę musiała pójść na wizytę szybciej, ale wydaje mi się, że już taka dawka to ogarnie te cukry![]()
O szpitalach to nawet nie rozmyślam, musi się uspokoić i jużE to spoko. Myslalam ze Cie do szpitala wysle czy cos w ten desen. Wazne ze jwstes dobrej mysli i tego sie trzymaj a cukry w koncu zbastuja :-) oby szybciej i z mniejsza dawka insuliny niz pozniej. Coby nie bolalo podwojne wklucie.
Dzielisz ju czy jeszcze 17 jest akceptowalne przez Ciebie? Bo to tez indywidualna sprawa.
Hej, ja jem tony gavisconu który ma m.in. aspartam i cukry się trzymają.Ale powiem wam jeszcze, że też od ponad dwóch tygodni biorę magnez i ma w składzie sacharozemoże to jest też powod
Ja juz sprawdzam wszystko, bo wczoraj też pytałam się diabetolog o to zelazo i powiedziała, że jeśli ma cukier w składzie to może wpływać na cukry. Ale moje zelazo nie ma cukru, więc jedyne co jeszcze dodałam to magnez, który już cukier ma. Odstawie na 2-3 dni, a nóż się coś poprawi.Hej, ja jem tony gavisconu który ma m.in. aspartam i cukry się trzymają.
Jestem po kontroli, dostałam już zalecenie odstawić glukometr po porodzie, skierowanie na krzywą i z dniem porodu pożegnać dietę.
Przed cc Miałam pobierane z pochwy i z dupala teżHej dziewczyny . Moje cukru narazie ok ,wczoraj po śniadaniu nieszczęsne 141,niestety bez jaja rano ani rusz .
Mam trochę obleśne pytanie ,ale nie skumalam dokładnie pani doktor,w google mi mówią roznie.
Czy wymaz na gbs pobiera się tylko z pochwy czy o całej długości i z odbytu tez?
Przepraszam jeżeli ktoś mocno wrażliwy![]()
Właśnie google mówią że stąd i stąd ,mi wydaje że doktor mówiła "o całej długości "Przed cc Miałam pobierane z pochwy i z dupala też![]()