gooskaw
Fanka BB :)
czyli wcale nawet woda ? Bo czytałam jakieś instruktaże to pisało żeby się podmyć sama wodaNo to oki,nie będę
![]()
Nie, bo masz wlasnie pobrac to co ew tam masz. A jak podmyjesz a chcesz tylko maznac patykiem to zmyjesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czyli wcale nawet woda ? Bo czytałam jakieś instruktaże to pisało żeby się podmyć sama wodaNo to oki,nie będę
![]()
Ja mam codziennie dostawę koszyka truskawek to większość oddaje siostrze,czereśnia aż się gnie pod owocami,a o lodach to nie wspomnęJa bym żarła owocki oj... żarlabym jak dzik maliny![]()
Ale ni moge bo mlody po tym kupek nie robi i brzusio dokucza... buuuuuuuu :-) za to czasam zeżre czekolade a niedlugi hemoglobina glikowana i bedzie wstyd![]()
Ojjjjj taaaak owocki teraz wchodzą jak złotoOgólnie dobrze. Mała mi tylko dokuczaNie mogę się wyspać i już nie wyspie ,bo sikanie ,połamaną jestem
Łapią mnie skurcze ostatnio w pachwinie /udzie ale takie momentalne i puszczają .
Pozatym raczej ok. Głodna jestem non stop ,muszę się pilnować,żeby cukry były ok ,nie przeginać z owockami,a teraz tyle tego![]()
Ja też mam swoje pomidorki ,właśnie się pozawiazywaly. Przywiozłam z południa Francji i są takie wielkie i mięsiste lepszych nie jadłamOjjjjj taaaak owocki teraz wchodzą jak złoto
Mi lubi cukier skoczyć po pomidorach malinowychniby jeszcze w normie ale już w górnych granicach
W tym roku jeszcze postawiłam namiot i posadziłam 20 krzaczków pomidorkówto dopiero będzie kombo jak dojrzeją
To dobrze ze malutka daje o sobie znaćtak niewiele Wam już zostało do spotkania
wypoczywaj jak najwiecej póki możeszpotem każda minuta będzie na wagę złota
![]()
Wodę z Cytryna bardzo chętnie, bo uwielbiam, ale odstawiłam przez zgagePrzeziebienie i upaly tez robia swoje. Sprobuj wciagu dnia jeszcze wode z cytryna pic i faktycznie ten magnez mogl troche podbic ale mysle ze nie jest winowajca utrzymujacych sie cukrow tylko po prostu zaawansowanie ciazy
Ojjjjj taaaak owocki teraz wchodzą jak złoto
Mi lubi cukier skoczyć po pomidorach malinowychniby jeszcze w normie ale już w górnych granicach
W tym roku jeszcze postawiłam namiot i posadziłam 20 krzaczków pomidorkówto dopiero będzie kombo jak dojrzeją
To dobrze ze malutka daje o sobie znaćtak niewiele Wam już zostało do spotkania
wypoczywaj jak najwiecej póki możeszpotem każda minuta będzie na wagę złota
![]()
Ja mam codziennie dostawę koszyka truskawek to większość oddaje siostrze,czereśnia aż się gnie pod owocami,a o lodach to nie wspomnęale jeszcze trochę i będzie sernik zapity jakimś dobrym słodkim gazowanym napojem
swoją drogą woda mi już bokiem wychodzi,ale jak wypije za dużo gazowanej to nie mogę zrobić 2 bo mam całe jelita zagazowane i nie idzie
Do tego po szpitalu mam ze 3 hemoroidy raz dokuczające mniej raz bardziej.
U mnie teraz któryś dzień ciepła i moje stopy przestają się czasem mieścić w buty![]()
Ja też mam swoje pomidorki ,właśnie się pozawiazywaly. Przywiozłam z południa Francji i są takie wielkie i mięsiste lepszych nie jadłamzobaczymy jak będzie . Ja to i tak mam cały czas to,że gorzej metabolizuje np biała mąkę niż zwykły cukier.
U mnie dzisiaj skończone 33 tc, a wczoraj byłam u diabetologa i nie wspominała, że wywołanie będzie jakoś sporo szybciej, bardziej, jeśli samo się nie rozkręci szybciej to skierowanie będzie na kilka dni przed terminem. Kolejna wizyta u diabetologa, jak będę miała 36+6 i pewnie już na tej wizycie dostanę dalsze instrukcje. Nie wiem, jak jest jeśli właśnie dzidzia jest większa, niż powinna. U mnie do tej pory wielkość dziecka jest w normie.Dziewczyny mam zapytanie, czy z racji cukrzycy u Was również będąc w 35 tygodniu należy w szpitalu zapisać się na wywołanie porodu? Moje maleństwo jest o dwa tygodnie za duże, mój termin na porodu jest na 27 lipiec, ale w szpitalu mam się stawić 13.07. Lekarz powiedziała, że zrobią mi na badania i będą wywoływać szybszy poród, jak jest u Was ?
Dziewczyny mam zapytanie, czy z racji cukrzycy u Was również będąc w 35 tygodniu należy w szpitalu zapisać się na wywołanie porodu? Moje maleństwo jest o dwa tygodnie za duże, mój termin na porodu jest na 27 lipiec, ale w szpitalu mam się stawić 13.07. Lekarz powiedziała, że zrobią mi na badania i będą wywoływać szybszy poród, jak jest u Was ?