U
użytkowniczka 212
Gość
kurcze, ja nie monitorowałam cyklu w ogóle, żadnych owulaków, nic, wczoraj pierwszy raz coś sprawdziłąm w kalendarzu patrze a DZIŚ OWULKA i już na łeb mi trochę padau mnie 3dc, wiec jeszcze większa nuda![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze, ja nie monitorowałam cyklu w ogóle, żadnych owulaków, nic, wczoraj pierwszy raz coś sprawdziłąm w kalendarzu patrze a DZIŚ OWULKA i już na łeb mi trochę padau mnie 3dc, wiec jeszcze większa nuda![]()
a znacie Wiolke Walaszczyk? Polecam bardzoA odnośnie tego wkurwienia to przypomniał mi się stand-up Grzegorza Dolniaka o kobiecej przypierdolce. Polecam![]()
kurcze, ja nie monitorowałam cyklu w ogóle, żadnych owulaków, nic, wczoraj pierwszy raz coś sprawdziłąm w kalendarzu patrze a DZIŚ OWULKA i już na łeb mi trochę pada
dokładnie. Ale w sumie też wiesz, ja wiem, ale jestem po okresie, więc mniej więcej wiem kiedy ta owulka, no i poślizg mi mówi wszystko![]()
Szkoda, że nie możesz odzobaczyć.![]()
a znacie Wiolke Walaszczyk? Polecam bardzo![]()
no właśnie ja to samo mam. Nie jestem jakąś entuzjastką stand upówJa ze stand-upów to jedynie jakieś wycinki kojarzę z rolek na fb, a na nią jeszcze nigdy nie trafiłam. Ogólnie to takie wycinki są dla mnie okej, ale sama z siebie nigdy bym nie poszła na taki występ, bo chyba byłoby to dla mnie za długie gadanie.![]()
Nie no, weź. Jaki poślizg. Upał jest, to gęsty pot po prostu.dokładnie. Ale w sumie też wiesz, ja wiem, ale jestem po okresie, więc mniej więcej wiem kiedy ta owulka, no i poślizg mi mówi wszystko![]()
Mój adorator z podstawówki, który jeździł na rowerze wzdłuż ulicy, na której mieszkałam i wrzeszczał "(tu moje imię i nazwisko) kocham cię" jest wokalistą całkiem przyzwoitego grunge'owego zespołu.no właśnie ja to samo mam. Nie jestem jakąś entuzjastką stand upów
A mój pierwszy chłopak z gimnazjum jest takim dość chyba już znanym standuperem xD
Dziś masz jeszcze 11 minut.Jutro mam home office i dziś nie idę spać nigdy