Motylkowa!
Fanka BB :)
boszzz jak aj Wam zazdroszczę, że możecie pracować zdalnie. gdybym ja pracowała zdalnie to kończąc pracę miałabym całą chatę posprzataną![]()
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
boszzz jak aj Wam zazdroszczę, że możecie pracować zdalnie. gdybym ja pracowała zdalnie to kończąc pracę miałabym całą chatę posprzataną![]()
ja mam...boszzz jak aj Wam zazdroszczę, że możecie pracować zdalnie. gdybym ja pracowała zdalnie to kończąc pracę miałabym całą chatę posprzataną![]()
Ja też dwa monitory w domu a i czasem 3 brakujeJa to w ogóle mam fajny kącik biurowy w domu. Pełnowymiarowe biurko, dwa monitory, wygodny fotel…. A i tak kończy się tym ze siedzę pod kocem z nogami na biurku i potem się zastanawiam skąd mnie bolą plecy![]()
Nie martw się na zapas. Narazie masz wszystko w normie. Proga bierzesz, więc jest wyzszy, moze tak trafiłaś a kolejny będzie już ponad 15.Ciężkie to będzie, ale no nie mam wyborumam nadzieję że nasze maleństwo z nami zostanie
![]()
Mam tak czasami z owulakamiSwoją drogą chciałam zrobić test ciążowy dziś i był popsuty, wybrawiać się zaczął dopiero jak go nacisnęłam po zamoczeniu, bo takto by się nie wybarwił, miał jakąś "blokadę"![]()
Ja robiłam też po wypiciu kawy, ale pewności nie miałam czy tak można to juz nie pisałam nic.Dostałam info od dobrej duszy, że estradiol nie musi być na czczo. Może się komuś przyda ta informacja, by nie martwić się na zapas, że rano przed pracą z językiem na brodzie trzeba lecieć i się kłuć![]()
ja pierwszy raz i tak patrzę i WTF co się odjebałoMam tak czasami z owulakami![]()