Magdalena09
Fanka BB :)
najgorsze jak jedno chce spać a drugie nieJa po cichu też, ale nie wyobrażam sobie ile to roboty![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najgorsze jak jedno chce spać a drugie nieJa po cichu też, ale nie wyobrażam sobie ile to roboty![]()
Pojebane...szaloooooneeee![]()
ha, wiadomo, bo zawsze musi być na przekórZwłaszcza jak ktoś nie chce bliźniąt![]()
Ruccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….O ja tez uwielbiam
Mąż tylko dogaduje, że znów jem ta trawę![]()
jedno skończy jeść, to drugie jest głodne, itd itdnajgorsze jak jedno chce spać a drugie nieteż się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyło
TakRuccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….
U mnie to chyba kwestia tego, że chciałabym mieć więcej niż jedno a biorąc pod uwagę jak idą starania to chyba już bym wolała dwójkę za jednym zamachemnajgorsze jak jedno chce spać a drugie nieteż się czasem zastanawiam czemu aż tak mi się to marzyło
Kurczę brzmi super, ale jakoś nie mogę się przekonać do owoców z wytrawnymi rzeczami, no jakoś tak mimo że wiem że to pewnie pycha to mam oporyRuccola z gruszkà, orzechami włoskimi i płatkami parmezanu….. Mmmmmm. Plus delikatny sos miodowo musztardowy z ziołami….
to trzymam kciukiU mnie to chyba kwestia tego, że chciałabym mieć więcej niż jedno a biorąc pod uwagę jak idą starania to chyba już bym wolała dwójkę za jednym zamachem![]()