Oli55
Fanka BB :)
No tydzień różnicy a czemu daty poroduvte same ?Skoro miałas 22 maja to by się zgadzało, ze mamy tydzien róznicymyślę, że 25 luty to będzie ta prawidłowa data
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tydzień różnicy a czemu daty poroduvte same ?Skoro miałas 22 maja to by się zgadzało, ze mamy tydzien róznicymyślę, że 25 luty to będzie ta prawidłowa data
![]()
No ja właśnie czuję się bardzo dobrze, boli mnie troszeczkę kręgosłup. Piersi miałam bardziej tkliwe z dwa dni temu teraz widzę, że są bardziej obrzmiałe ale nie jakoś mocno. Lekkie klucie w podbrzuszu czuje momentami. Senna robię się ok 13/14 ale nie wiem czy to przez pogodę czy ciąże. Ogólnie naprawdę czuję się bardzo dobrze. Gdyby nie brak okresu nie powiedziałabym, że jestem w ciążyJa ogólnie całkiem nieźle, czuje delikatne bóle w podbrzuszu, od wczoraj też bardziej czuje piersi, choć dalej karmie więc z tym to też różnie można interpretować. Za to wczoraj i dziś boli głowa, tak samo miałam w poprzedniej ciąży przez prawie cały pierwszy trymestr
A jak Twoje samopoczucie?
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest ja sugeruje się tylko pierwszym dniem ostatniej miesiączki. Tak mi pokazują wszystkie aplikacjeNo tydzień różnicy a czemu daty poroduvte same ?moja gin nigdy się niepytabilu dniowe mam cykle standardowo liczy 28 ale myślę zebte parę dni nierobibroznixy jak pisałam wcześniej 2vraxy było po terminievterazctezvtak obstawiam xd
HahaBardzo dobrze, dopiero teraz lekko sutki zaczynają mnie boleć, ale zastanawiam się ile to wina ciąży, a ile to moje nadgorliwe macanie![]()
no to termin jak nic na lutyNoo mu każdy kalkulator co innego ja miałam 22 ma
Ja miałam 22 mają cykle 30 dniowe i w aplikacji flo pokazuje 3 marca a w pragną 25 luty niewiem czemu taka rozbieżność najlepsze jest to że tygodnie pokazuje te same a ciaza trwa 40 tygodnibto jak możliwe dwa terminy albo ten sam termin a różne tygodnie. Te aplikacje coś mnie wybijają z tropu![]()
ja co chwilke biegam sikuJak ogólnie się czujecie dziewczyny?
ja nie korzystalam, ale moja siostra ma i korzysta i mowila ze duzo jej to spokoju daloDziewczyny a tak zmieniając ciut temat i wybiegając odrobinę w przyszłość... Czy któraś z Was myślała a może w poprzedniej ciąży korzystała z detektora tętna dziecka ? czy jakoś tak to się nazywa
Ja w poprzedniej o tym myślałam ale nie kupiłam . Zastanawiam się nad tym i zaczęłam je przeglądać ale wyczytalam że to od około 12tyg
Oo czekałam aż ktoś napisze o bulgotkachja co chwilke biegam sikucycki mnie bola, bulgotki w brzuchu mam jak w kazdej ciazy i mdlosci po jedzeniu czasem mecza, senna jakos bardzo nie jestem za to zasnac w nocy nie moge
![]()
A który masz tydzień ?ja co chwilke biegam sikucycki mnie bola, bulgotki w brzuchu mam jak w kazdej ciazy i mdlosci po jedzeniu czasem mecza, senna jakos bardzo nie jestem za to zasnac w nocy nie moge
![]()