O tak u nas kręcenie afer też teraz na topieGratulacje! Tak, hardkor, inaczej bym tego nie nazwałaGdyby nie to że nasza mała Ada jest tak spokojnym i niewymagającym dzieckiem, to chyba bym zwariowała, bo Czaruś ma energii za troje, uwielbia kręcić afery i musi być w ciągłym ruchu. Potrzebuje maksimum uwagi. Ale jak sobie idziemy we czwórkę na spacer, to sobie myślę jakie mam szczęście, że mam taką fajną rodzinkę
Także życzę Ci spokojnej ciąży i spokojnego czasu po ciąży.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
O lol to u nas nie ma problemu z ubieraniem ubierze wszystkoO tak u nas kręcenie afer też teraz na topiea najbardziej jak coś z ubrania nie spasuje to jest masakra np. "te spodnie są brzydkie i trzeba je wyrzucić" i się zaczyna aferka na całego, to nic że 3 dni temu ubierał je bez problemu
Nie wspomnę że koszuli żadnej nie założy bo jest taki ryk. Jutro idziemy na komunię i pewnie się skończy na tym że w dresie pójdzie ubrany
![]()
U nas tez wszystko na nieO tak u nas kręcenie afer też teraz na topiea najbardziej jak coś z ubrania nie spasuje to jest masakra np. "te spodnie są brzydkie i trzeba je wyrzucić" i się zaczyna aferka na całego, to nic że 3 dni temu ubierał je bez problemu
Nie wspomnę że koszuli żadnej nie założy bo jest taki ryk. Jutro idziemy na komunię i pewnie się skończy na tym że w dresie pójdzie ubrany
![]()
@Tola90 moje gratulacje 
dzieci sa super. Tylko Haneczka trafiła sie z mocnym charakterem
wszystko na nie,
mycie zebow to codzinna walka
ogolnie przy mnie najgorzej sie zachowuje
no ale wynagradza uśmiechami miłością, jak wita nas jak wracamy z pracy cos pięknego 
ciagle bije siostre, siostra juz jej oddaje. Po pracy jak wracam to padam na twarz
ale teraz jak tak cieplo sie zrobiło to az sie bardziej wszystko chce
Dziekiii@Tola90 moje gratulacjedzieci sa super. Tylko Haneczka trafiła sie z mocnym charakterem
wszystko na nie,
mycie zebow to codzinna walka
ogolnie przy mnie najgorzej sie zachowuje
no ale wynagradza uśmiechami miłością, jak wita nas jak wracamy z pracy cos pięknego
ciagle bije siostre, siostra juz jej oddaje. Po pracy jak wracam to padam na twarz
ale teraz jak tak cieplo sie zrobiło to az sie bardziej wszystko chce
marta18691
Fanka BB :)
WspółczujęDziewczyny wakacje sie zaczęły, a Hanna dostala ospę![]()
Oj tam, będzie z głowyDziewczyny wakacje sie zaczęły, a Hanna dostala ospę![]()
reklama