Brownie1992
Moderator
Chyba trzeba zrobić wyzwanie spierdalać z chujowej pracyAle to niezdrowo tak nie jeść przez cały dzień!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba trzeba zrobić wyzwanie spierdalać z chujowej pracyAle to niezdrowo tak nie jeść przez cały dzień!
Hmm na 08.07 proszę. Choć nie mam pewności, że do tego dnia wytrzymamWitaj wśród nasdziękuję za ten szczegółowy opis. Na kiedy w takim razie wpisać Cię na testowanie?
i oczywiście
![]()
W pełni zrozumiałe. Tutaj mało która wytrzymuje do wyznaczonej daty testowaniaHmm na 08.07 proszę. Choć nie mam pewności, że do tego dnia wytrzymam![]()
Masz rację, nieco smutna. Może to zabrzmi dziwnie, ale łatwiej mi było z brakiem ciąży nim zaszłam w pierwszą.CześćSmutna jest Twoja historia... Oby teraz było już coraz lepiej i żebyś za długo tutaj z nami nie siedziała
![]()
To jak z przysiadami? Trzaskasz dzisiaj 50?![]()
Cześć, rozgość się, oby nie za długoWitam
Jestem tu nowa i proszę o wpisanie mnie na listę rezerwowazaczynamy starania
![]()
Niepłodność o nieustalonej etiologii.... Tak pięknie pani doktor w klinice określiła. Na drugiej wizycie zleciła Clostilbegyt (,bez monitoringu )powiedziała, że trzeba zrobić inseminację z których pewnie nic nie wyjdzie i szykować się do in vitro. Zrezygnowaliśmy z wizyt u niej, chociaż było na NFZ. W końcu się udało naturalnie, co było przeszkodą nie wiem, co pomogło też nie.U mnie podobnie. Wszystko jak w zegarku, a po PMS już wiem o co chodzi. A z czym się borykacie?
Mamy już dzieci na koncie a teraz zaczynamy bo poprzednia ciąże poroniłam 2 mc temuCześć, rozgość się, oby nie za długomoże napiszesz coś o sobie? Jak długo się staracie?