Brownie1992
Moderator
Tak jaej ja cos kojarze, czy to Ty kiedys wyslalas zdjecie po fryzjerze tylem do lustra w kraciastej czerwono-czarnej koszuli i jeansach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jaej ja cos kojarze, czy to Ty kiedys wyslalas zdjecie po fryzjerze tylem do lustra w kraciastej czerwono-czarnej koszuli i jeansach?
ja nie widziałam!Ale Ty czasami tak pieprzysz, że aż się nie da tego czytać! Wszystkie tutaj widziały Twoje zdjęcie po fryzjerze![]()
przeczytalam "prawdziwi frajerzy" i mówię o co tej lasce chodziPodziwiam Cię. Dla mnie osoby, które zawalczyły o siebie i zdrowie i stoczyły walkę z otyłością to prawdziwi fajterzy
tez jesteś szprycha, już nie bądź taka skromnaSame szprychy na tym forum. Przechodzę na diete mniej żreć.
i szczupłe pleckino tam było widać i talię i szczupłe łapki. Poza tym masz szczupły pyszczek, więc nas nie oszukasz![]()
Moje spostrzeżenia jest takie, że największym wyzwaniem dla nauczycieli nie są uczniowie, a ich rodzice. Zupełnie nie rozumiem niektórych zachowańb t.j. "wybielania" dzieci.To chyba logika typu, młoda więc pewnie wyluzowana...
Raz mi jedna powiedziała: Pani taka młoda, a takie sztywne zasady jak (...)(nie pamiętam dokładnego sformułowania, ale chodziło o coś w stylu starej zgorzkniałej baby)
A jeszcze inna: Pani wstawiła mojej córce uwagę, nie ma Pani dzieci więc nie rozumie Pani jaka krzywda się dzieje mojemu dziecku...
No cycki jedynie sztuczneSzczupłe osoby też je mają. A mój największy, którego bez chirurga nie nie da się poprawić, to piersi![]()
no to pamietam i maly lolz z narzekaniaTak ja![]()
Bo kiedyś jak się zawaliło sprawdzian to było, że dziecko się nie uczy. A teraz narracja zmieniła się na „zły nauczyciel, gnębi moje dzieci, przecież ono takie zdolne”. A nikt nie pochyli się nad dzieckiem, czy potrzebuje więcej czasu na naukę, innych narzędzi, poświęcenia czasu dziecku na naukę itp.Moje spostrzeżenia jest takie, że największym wyzwaniem dla nauczycieli nie są uczniowie, a ich rodzice. Zupełnie nie rozumiem niektórych zachowańb t.j. "wybielania" dzieci.