Manvi
Fanka BB :)
Absolutnie się nie przejmuj@Kotciara ja kolejna wizyta 22 lipca, proszę wypisz mnie na listę
Dziewczyny wiem, że może świruje ale wczoraj była u mnie koleżanka z synkiem i podniosłam go zapomniałam się.. jest lekki nie wiem dokładnie ile ale już wariuje że to zrobiłam....
 z tego co pamiętam z dźwiganiem trzeba uważać w bardziej zaawansowanej ciąży np. gdy szyjka jest niewydolna. Aaa i gdybym zapomniała - ja codziennie dźwigam i podnoszę solidne kilogramy
 z tego co pamiętam z dźwiganiem trzeba uważać w bardziej zaawansowanej ciąży np. gdy szyjka jest niewydolna. Aaa i gdybym zapomniała - ja codziennie dźwigam i podnoszę solidne kilogramy
Aż z ciekawości sprawdziłam i w tym samym okresie też miałam taki zarodekJa mam paskudny dziś humor, można powiedzieć, że wciąż żyje wczorajszą wizytą.
To wszystko złożyło się po prostu w złym momencie, bowiem ostatnio właśnie w tym okresie zatrzymała się ciąża. Zarodek zatrzymał się na 4,5 mm, a mój z wczoraj ma 4,2 mm (i tu swoją drogą mam wątpliwości czy to ok na 6+2?).
Z góry was przepraszam za mój pesymizm, ale do następnego czwartku będę pewnie żyć tylko tym...
Dodatkowo mój narzeczony powiedział o ciąży teściom, na co oczywiście mu pozwoliłam, ale teraz czuje nagle nieracjonalną presję, kiedy już wiedzą...

W ogóle po dłuższy przemyśleniach uważam, że gościu to zmierzył byle jak, a kiedy w grę wchodzą mm to naprawdę każde drgnięcie ręki ma znaczenie.
 W ogóle po dłuższy przemyśleniach uważam, że gościu to zmierzył byle jak, a kiedy w grę wchodzą mm to naprawdę każde drgnięcie ręki ma znaczenie. 

każda z nas ma inna długość cyklu i w innym dniu owulacje tak więc nie będziemy mieć takich samych ale to pewnie wiecie. Chodzi o to, źe czasem jeden / dwa dni może dużo zmienić w obrazie usg aby już coś zobaczyć bo to wszystko tak szybko sie rozwija
 każda z nas ma inna długość cyklu i w innym dniu owulacje tak więc nie będziemy mieć takich samych ale to pewnie wiecie. Chodzi o to, źe czasem jeden / dwa dni może dużo zmienić w obrazie usg aby już coś zobaczyć bo to wszystko tak szybko sie rozwija  

najwazniejsze jest zeby bilo serduszko i pozytywne myslenie
 najwazniejsze jest zeby bilo serduszko i pozytywne myslenie  

a teraz ledwo zajdzie i stres stres i jeszcze raz stres
 a teraz ledwo zajdzie i stres stres i jeszcze raz stres