nieznośne_poplątanie
Moderator
Ostatnio często wyświetlają mi się te pilatesowe wyzwania przy ścianie. Może coś w tym stylu?Znalazłam takie wyzwanie:
Z tego co widzę to mało jest wyzwań na brzuch. Są generalnie głównie przysiady, planki i skakanka (która nie jest dla nas wskazana). Może ktoś ma coś ciekawego?

tylko plany planami
 tylko plany planami 

jeszcze dużo czasu do testowania, nie mogę się tego doczekać. Co jest trochę dziwne bo w pierwszej ciąży nie robiłam testu w ogóle, tylko poszłam od razu do lekarza bo "czułam, że to TO", a w drugiej zrobiłam na 2 dni przed spodziewanym okresem, bo mnie chcieli przerzucić w pracy na zmianę nocną
 jeszcze dużo czasu do testowania, nie mogę się tego doczekać. Co jest trochę dziwne bo w pierwszej ciąży nie robiłam testu w ogóle, tylko poszłam od razu do lekarza bo "czułam, że to TO", a w drugiej zrobiłam na 2 dni przed spodziewanym okresem, bo mnie chcieli przerzucić w pracy na zmianę nocną  tego jeszcze nie było, chyba normalnieję
 tego jeszcze nie było, chyba normalnieję  ale wczoraj sikalam jak sobie przypomniałam i byl oczywiście negatywny
 ale wczoraj sikalam jak sobie przypomniałam i byl oczywiście negatywny  

ale do planka podejdę
 ale do planka podejdę