Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Ufff nie jestem sama dziękujęmnie tak kluje, zwlaszcza jak np za szybko wstane, zerwe sie, ale czasem tez np leze i czuje takie wlasnie klucia, mysle ze to macica sie rozciaga i dlatego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ufff nie jestem sama dziękujęmnie tak kluje, zwlaszcza jak np za szybko wstane, zerwe sie, ale czasem tez np leze i czuje takie wlasnie klucia, mysle ze to macica sie rozciaga i dlatego![]()
Mnie tez co jakiś czas zakłujeUfff nie jestem sama dziękuję![]()
Miejmy nadzieję że to normalne , że Nasze Maleństwa się rozwijająMnie tez co jakiś czas zakłujewystarczy że za dużo pochodzę czy np dźwignę coś
Mam tak od początku i lekarz mówił, że to normalneMiejmy nadzieję że to normalne , że Nasze Maleństwa się rozwijają![]()
U mnie dziś to samo, objawów brak praktycznie i w sumie gdzieś tam od rana po trochę brudzenie beżowe. Boję się jak choleraHej dziewczyny, chyba nie dam rady Was nadrobićMiałam teraz urlop i chciałam trochę odpocząć od telefonu. Byłam w środę u gieńka, fasolka miała 1cm było serduszko. Natomiast dzisiaj trochę krwi mi poleciało i tak myślę czy już nie po wszystkim :/ Objawy też mi się straciły dzisiaj, boli brzuch jedynie
![]()
Zgłoś się do swojego lekarza w pon żeby mieć „czystą głowę”, bierzesz jakieś leki? Może warto zbadać progesteron i z wynikiem pójść do lekarza?U mnie dziś to samo, objawów brak praktycznie i w sumie gdzieś tam od rana po trochę brudzenie beżowe. Boję się jak cholera![]()
ja się obudziłam właśnie a spałam od 16Dziewczyny, nie mam na nic siły. Dziś praktycznie cały dzień przespałamCzy wy tez tak macie ?
![]()