luandzia1
Entuzjast(k)a
Nie podali bo dzieciom do 6 miesięcy nie oznacza się grupy krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wszystko jasneNie podali bo dzieciom do 6 miesięcy nie oznacza się grupy krwi

ja z J mamy taką samą grupę i do książeczki Adasiowi też taką napisali
To nie jest tak ,że dziecko ma grupę jednego z rodziców????/// Ja noga byłam z biologii.ale grupa krwi może się zmienić tak jak kolor oczu:-) (dlatego do 6 miesiąca się nie oznacza)co nie znaczy że nie ma takiej jak po urodzeniu , z tego co pamiętam z biologii to to że macie z mężem taką samą grupę krwi nie znaczy że wasz synek też taką ma ale jest to bardzo prawdopodobne zwłaszcza że taka wyszła po urodzeniu
To nie jest tak ,że dziecko ma grupę jednego z rodziców????/// Ja noga byłam z biologii.

Nie grupy krwi różnie się krzyżują, jedynym przypadkiem, że dziecko będzie miał grupe rodziców to jak matka i ojciec mają grupe 0, ale Rh może być ujemne lub dodatnie w zależności od okoliczności:-)To nie jest tak ,że dziecko ma grupę jednego z rodziców????

No proszę, a ja się cały czas zastanawiałam, dlaczego żadnemu z moich dzieci nie wpisali grupy krwi do książeczki![]()