reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czy wasze dzieci też stają przy wszystkim co się tylko da :szok: normalnie ostatnio nie mogę ujarzmić mojego małego tajfunka łóżeczko już nie służy do spania tylko do stania....

oj tak:tak::tak: dziś zaś stanol przy stole w kuchni zrzucil serwetke i kwiatek który stal na stole znalazl się na podlodze

Doti nic nie dostalam:no::-(

Czy wasze dzieci też stają przy wszystkim co się tylko da :szok: normalnie ostatnio nie mogę ujarzmić mojego małego tajfunka łóżeczko już nie służy do spania tylko do stania....
o taaaaak.... Oluś najczęściej staje przy komodzie. Jedną ręką łapie za uchwyt dolnej szafki a drugą za uchwyt górnej szuflady... strach się bać. Poza tym uwielbia czytać, a raczej zjadać książki ^^

Wiecie co? Wyprowadzam się w lipcu z mieszkania teściowej ^O^

Mój Stasiek z pasją wstaje nawte przy pomocy mojej spódnicy :tak:

Wiecie co zrobiałam? Po ponad roku od pobytu w szpitalu, gdzie lezalam podczas ciazy, napisalam skarge do Rzecznika Praw Pacjenta. I wiecie co, jestem z tego powodu zadowolona, bo mam nadzieje, ze moze ona cos zmieni.
Jak to mowia nadzieja matką...

Tak , nogawek też:tak:

A ja sobie tak męża wycwiczyłam, że łazienka to jego broszka;-). Ja się jej nie tykam, w końcu to oni-faceci najbardziej brudzą sedes:-D

doti
30Agulka@wp.pl

Majandra Ty sie tak nie śmiej bo z tego co widziałam na filmiku to lada dzień Maciuś zacznie Ci raczkować i zobaczysz jak to już potem idzie lawinowo

Tak, właśnie znalazłam i wysłałam. Daj znać, czy dostałaś bo coś im ta stronka chyba nie do końca wszystko wysyła :-(
Nic nie dostałam

Wiecie co zrobiałam? Po ponad roku od pobytu w szpitalu, gdzie lezalam podczas ciazy, napisalam skarge do Rzecznika Praw Pacjenta. I wiecie co, jestem z tego powodu zadowolona, bo mam nadzieje, ze moze ona cos zmieni.
Jak to mowia nadzieja matką...

Gratulacje ja jestem strasznym tchórzem i nie potrafię zwrócić uwagi nawet ekspedientce w sklepie ale potem zawsze jestem na siebie zła

reklama
Do góry