A ja sobie tak męża wycwiczyłam, że łazienka to jego broszka;-). Ja się jej nie tykam, w końcu to oni-faceci najbardziej brudzą sedes![]()
a wiesz? u mnie tak samo, ostatnio mąż zajął się łazienką i kibelkiem, heh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sobie tak męża wycwiczyłam, że łazienka to jego broszka;-). Ja się jej nie tykam, w końcu to oni-faceci najbardziej brudzą sedes![]()
Gratulacje ja jestem strasznym tchórzem i nie potrafię zwrócić uwagi nawet ekspedientce w sklepie ale potem zawsze jestem na siebie zła

Doti, ja już się zarejestrowałam wczorajEhh, dziewczyny, powysyłałam Wam zaproszenia do konkursu Maybelline i nie dajecie się namówić. No nie bądźcie takie, zarejestrujcie się ;-)

u mnie to niespotykany widok! moj maz jest rozpieszczony przez mame i babcie pod tym wzglewdem i sprzatanie go nie interesuje

M sprzątający w domu- widok nierealnyGratulacje ja jestem strasznym tchórzem i nie potrafię zwrócić uwagi nawet ekspedientce w sklepie ale potem zawsze jestem na siebie zła
Nie pokazuje mi sie suwaczek Angelki![]()
ja go widze
;-)