kate01
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak właśnie rozmyślałamRozum mówi korzystaj, jeśli oferta jest atrakcyjna. Potem będziesz kminić nad resztą.![]()
TakDziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
Moja dzisiaj też odbiła, pierwszy raz na wyższy poziom niż poprzednie. Jedziemy na tym samym wózkuMoja dziś odbiła wysoko. Pytanie czy to jednorazowy ponownie w tym cyklu skok, bo miałam tak 3 razy i wracała z powrotem do poziomu tempki przedowulacyjnej. Zobaczę jutro, czy utrzyma poziom czy skoczy wyzej, liczę na kolejne dwa skoki jeszcze.
GratulacjeMotyla noga, coś tam widać![]()
Oooo moje rodzinne miasto, sentymentJa nie lubięrobiłam prawo jazdy w Katowicach i lipa
no nienawidzę jeździć po mieście...mam poczucie, że mnie zgniotą, uderzą i nie wiem co jeszcze
po małym miasteczku i wsiach mogę jeździć
![]()
Jasne, ze tak!Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?
ja na początku starań powiedziałam kierowniczce o swoich planach, żeby w razie czego typowała już kogoś na moje zastępstwo. Minęło już 2,5 roku, w międzyczasie dostałam awans i dwie fajne podwyżki. Nie patrzą na mnie pod kątem „Ty nie dostaniesz, bo zaraz pójdziesz na zwolnienie”.Ja też tak właśnie rozmyślałama bo umowa na czas określony, to średnia stawka...zanim zaszłam w ciążę to już byłam koordynatorem, na stałej umowie i z fajną stawką
![]()
Muszę podreperować swoje zdrowie. W pracy mnie wczoraj zaskoczyli umową na stałe. Gdyby nie ta moja nieszczęsna noga to już nikt by mnie nie powstrzymał przed staraniami. Ale kurcze jeśli dobrze liczę to najwcześniej dopiero w dzień owulacji i to wieczorem będę mieć konsultacje z ortopedą więc cały cykl stracony. A jeśli dołożyć jeszcze termin operacji to myślę że 2-3 miesiące pauzy minimumCześć Komarkowa! Powodzenia! Współczuje przeżyć, ale mam nadzieje, że to właśnie Twój miesiąc i ten czas
Robicie sobie przerwę od starań
Współczuje. Pytanie tylko, czy grubo się pokłóciliście i gruba sprawę, czy grubo o pierdołę. Bo jak on pierdołę, to do czasu testowania może być znów sielanka i dwie kreski przygarniesz z radością.
Tak, tak! Koniecznie!!Dziewczyny, napisać wam jak będzie przyrost?