reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam !

ja taka nie byłam w jej wieku małżonek również więc nie wiem po kim to ma :crazy: wrrr..............:no:
Nie wiesz?? To pewne ze po tesciowej.Niestety dzieci nie dziedzicza genow tylko i wylacznie po nas, po dziadkach tyz.:-p;-);-):-)
Borrrie jaki ja mam dzisiaj leniwy i zarazem nerwowy dzień...........................
nie wyspana a dzieci marudzą pogoda pod psem Gabi mało spi Koko chce sie bawić jak to połączyć i jeszcze ja mam dzisiaj chec zrobic cos dla siebie jeszcze w pizamvce laze po domku
o matko nie uwierzucie co zrobiło moje pół roczne stworzonko? dałam jej balonika Kornelki do zabawy a ona zlizała całe malunki z nieco wyglada jak ufoludek cała paszcza zielona i rączki masakra a najorsze to to ze to paskudztwo nie chce zejść takze dobrze ze pada bo i tak bysmy nie wyszły z taka buziulka
Bardzo pomyslowe dziecko. Suuuper
Ja też Lachony pomykam na jakieś zakupy:tak: Nie chce mi się jak nie wiem bo nie lubię robic zakupów z Adrianem. Strasznie łobuz marudzi w sklepach i czasami wór piniędzy to dla niego za mało:baffled:
Zakupy z synem... to cos co tygrysy lubia najbardziej

My juz pospacerowani, pozakupowani, a teraz pewnie czas na PPD dla mnie i Garfielda dla Stasia. I jeszcze jaki obiad trzeba skombinowac. O ciezki moj los...

reklama
Zakupy z synem... to cos co tygrysy lubia najbardziej

To najlepsza rozrywka dla mamus:rofl2::rofl2::rofl2: Ja jeszcze laze bez wozka, wiecie masochistyczne zapedy mam, wiec w ogole rozowiutko hihihihihihihihihihihih
Ale sa plusy, ledwo weszlismy Moo synul spi...:-D:-DChoc w sklepie koniecznie chcial dzis przymierzac buty damski:-):-)
Bo wiecie babeczki upolowalam buty na wesele dla WYBREDNEGO:happy2::happy2:No i rozagladalam sie za sandalkami i adidaskami dla Mlodego bo.....Ma je na styk, lada dzien wyrosnie:-:)-:)-(Szczegolnie z polbucikow:-:)-:)-(

Hej

I ja dołączam do niewyspanych. Zaraz normalnie padnę.
Oczy mam na zapałkach i leniwiec ze mnie straszny.
Chyba ciśnienie spadło.
KAWYYYYYYYYY !!!

Winka kawusia leci łap;-)
1619_2005-0181.jpg

Bodzinko u mnie też buty dla małej sie szykują tylko ja potzrebuję sandałki i kalosze do końca tygodnia:szok: Bo gdzie ja bym potem na tej wiosce butów szukała:baffled:

sikoreczko :-) wielkie dzięki za kawusię :-).

A powiedzcie mi dziewczęta, czy kupujecie zawsze dzieciakom firmowe buty ?
Ja właściwie tylko adidasy jakieś firmowe staram się kupować, a tak to sandałki kupujemy
na przykład w ccc. Bo Bartek ma jak dla mnie ceny z kosmosu, no chyba, że jakieś sensowne obniżki zrobią.

Aluśko koffana!!! Ja mówiłam że mam sklerozę, więc spóżnione ale szczere życzenia dziś ci składam:
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia!

7193_b.jpg

Ja nie kupuje firmowych....Adidaski w ccc za 30 zl, sandalki bardzo fajne za 30 zl kupilam w sklepie zwyklym, szmaciaki Lemigo.Nie wyrobilabym jakby miala firmowki kupowac.Ja sobie pomysle, ze w maju wydalam 60 zl ,a tu teraz sie znowu szykuje 60 za adidaski i sandalki to mnie glowa boli.Bo Lolo teraz to juz 24/25 bedziemy szukac....

ALUSKA
ja tyz mam skleroze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wiec pedze Ci zyczonka zlozyc
Życzę Ci, aby niebo nad Tobą
było zawsze bezchmurne
słońce żółte i promienne,
trawa zielona i pachnąca,
aby zawsze dla Ciebie była wiosna
!

kwiat_brokat_2.gif

I ja dorzucam sie do życzeń urodzinowych :-)

aluśka :)
Wszystkiego co w życiu najlepsze :-)
Spełnienia najskrytszych marzeń :-)
i mnóstwa MIŁOŚCI :-).

reklama
Do góry