• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
My idziemy na wesele za tydzień i dlatego dziś kupiłam mało ciążową rzecz mianowicie wściekłoczerwone buty peep-toe na obcasie:-)
Są śliczne :rofl2:

No ja też jeszcze nic nie kupuję:) Natomiast moja mama zakupiła już "Mój pierwszy elementarz" :) :) Niezłe nie?:) To tak na wszelki wypadek jakby za kilka lat takich nie było:)

Witam
Mam do sprzedania ubrania ciążowe, 2 pary spodni(zmateriału brązowe i jeansy niebieskie) okolo 50zl za szt., 2 bluzki(brązowa i biała w czarne wzory) ok. 20 zł za szt. i 2 sukienki (sztruksowa beżowa i jeansowa niebieska) waszystko w rozmiarze M/L ok. 30 zł za sztuke :-) jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę zrobić zdjęcia, osoby z Poznania moga przymierzyć, ceny możemy negocjować ;-) Pozdrawiam!

reklama
No ja też jeszcze nic nie kupuję:) Natomiast moja mama zakupiła już "Mój pierwszy elementarz" :) :) Niezłe nie?:) To tak na wszelki wypadek jakby za kilka lat takich nie było:)

super;-) czy mama jest nauczycielką? może to skrzywienie zawodowe:-)
ja tez dzidzi nic jeszcze nie kupiłam ale mam sporo ciuszków po córci jak będzie druga córcia ;-)a jak synio to zdążę jeszcze zrobić zakupy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry