Ciekawe czy ja też tego doczekam? W normalnym zdrowiu psychicznym...wspolczuje, znam ten bol. U nas w koncu jest lepiej. Spia od 21h (starsza ciut pozniej) do srednio 7h30. No i w koncu jest 1-2 pobudki, a nie pierdyliard…
A myslalam, ze nigdy tego nie doczekam![]()
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
doczekac, doczekasz. Ale do kaftana moze byc blisko, mowie z autopsjiCiekawe czy ja też tego doczekam? W normalnym zdrowiu psychicznym...

To sa.moje kplezanki z pracy,niektore moglyby byc prawie moimi matkami ale sa takie fajne nie gledzace.Jedna przyjaciolka w moim wieku ma 3 dzieci,jest w depresji,otworzyla swoj biznes i jest na skraju porzucenia meza wiec nie widzialysmy sie ponad rok,tylko telefonicznie a mieszkamy 5 km od siebieja sie spotykam z matkami. Z jednej i drugiej klasy. To sa nowe znajomosci z laskami w podobnej sutuacji i nie ma kwasu.
Moje przyjaciolki sa w Pl, maja po jednym odchowanym dziecku wiec tez troche inny swiat. Z nimi widuje sie raz w roku, ale kontakt mamy przez whatsappy i inne messengery.
Jak kolezanki sa niefajne to je zmien. Proste.

Moja dzis sie obudzila o 2 w nocy i chciala do bujaczka(nosidelko samochodowe-usypia w nim kolyszac sie).I tak spala w nim i nie potrzebowala mleka.Dopiero wstala o 6.30Kajtek od jakiegoś czasu budzi się po 5 tej rano, więc na 6 tą to normalka dla niego. Oczywiście nawet już nie wspominam ile ma pobudek w nocy na ch.uj wie co
![]()
Szkpda ze Ty moeszkasz dalekoSmutne to, co nie![]()

Noo, szkodaSzkpda ze Ty moeszkasz dalekoBysmy sie spotykaly z naszymi szogunami heheh nawet kawy nie mialybysmy czasu wipic z dziecmi naszymi obok
![]()

nieagatka
napisz do niej. Nic nie tracisz, a moze pyknie.To sa.moje kplezanki z pracy,niektore moglyby byc prawie moimi matkami ale sa takie fajne nie gledzace.Jedna przyjaciolka w moim wieku ma 3 dzieci,jest w depresji,otworzyla swoj biznes i jest na skraju porzucenia meza wiec nie widzialysmy sie ponad rok,tylko telefonicznie a mieszkamy 5 km od siebiejedna ta od dzieciexych lat mieszka w Niemczech.A kolejna wlasnoe dziecie urodzila wiec dupa.Narazie nie znam matek ze zlobka bo wodzialysmy sie raz,chociaz mam ochpte do jednej naposac bo nasze corki bardzo sie polubily
![]()
Heheh ta matka jest skarbnikiem w 3 zlobkowej i jiz mnie szukala na fb i posala do mojego meza hehehhe a ja z jej mezem juz rozmawialam chociaz on to jakos zagramaniczny i nie zna za bardzo polskiegonapisz do niej. Nic nie tracisz, a moze pyknie.

Artemida90
ej ale to mogą być objawy zabkowania, nasz tez miał odparzenia na dupie, katar….u nas nie do pomyślenia zostawić dziecko w domu bo ma katar…tak zrobiłampo tej maści ciut lepiej ale do żłobka nie puszczę póki nie będzie wszystko ok zresztą i tak już gil także zostaje dom
![]()
reklama
no nie narzekaj do mnie masz prawie bliskoNoo, szkoda. Każda z nas z innego miejsca i wszystkie daleko od siebie. A zobacz ile tu tzw bratnich duszy
![]()