reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
polewka:laugh2::laugh2::laugh2: no muszę iść nie ma rady:no::no:;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D Dobranoc Kofane.
A zapomniałam jeszcze Wam napisać , że ja nie wiem co to będzie jak się porozjeżdżamy na wakacje a Marta nie będzie mieć neta:no::no::-:)-:)-:)-(
Lubię Was kobity:tak::-D:-D

Dzień dobry.
Czyżbym była pierwsza?:szok::-D
A ja nawet o dziwo wyspana.:tak: Grześ co prawda obudził się o 6, ale pozwolił mamie doleżeć. Maćko przyszedł do nas do łóżka o 6.30 i do 7 razem się byczyliśmy.:tak::-)
Za oknem słońce świeci na bezchmurnym niebie, więc zaraz zapodam Grześkowi kaszkę i po 9 wybywamy na spacerek.:-)

Ja z zrzutem fotek mam lux,bo w drukarce Canon 3w1 mam wejście na karty pamięci:tak:
My i w drukarce i w kompie mamy

:-):-):-)udało sięm
PIKNIE

sikoreczka to jeszcze nic:no: mój czasem prosi żebym koronkowe kozaczki ze ślubu włożyła:confused2::errr::-D:-D:-D:-D

buhaqhahaha:rofl2: u mnie podwiązka jest na topie:-p
Ponczoszki i mni:-p:-p:-p:-pCzasem do tego stringi:rofl2::-p;-);-)
DZIEN DOBEREK
Pan Lolinek wczoraj zasnal o godzinie 17,30 i spal.....do 4,30:szok::szok:Ale o 5,15 go spacyfikowalam i dospal do 7:happy2::happy2:I jaki wyspany sie obudzil, no cud:tak::tak:Maz przed kwilka wybyl do pracki wiec ja sie za sprztanko biore i pewnie wybyjemy:tak::tak:

Cześć Dziewczyny :tak::-D:-D:-D
u nas śliczny dzień się zapowiada tylko mam mega niechcieja
Inna śliczne fotki a Oliwka cudna księżniczka
Madźka super kreacja a teściowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie warto na nie nerwy tracić
Bodzia śpiący faceci rewelka
na mojego m. działa dres:confused::confused::confused::confused:głupek jeden:tak::tak::tak::tak:
wczoraj zarobiłam pierwsze pieniążki na tipsach i temu znikłam:tak::tak::tak: i czekam tylko aż skończą się mistrzostwa bo nie mogę z Wami imprezowac:no::angry::angry::angry: necik mi pada

reklama
Do góry