reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Amandzia zasnęła zaraz po odłożeniu do łóżeczka :tak:mam nadzieję że okaże łaskę i pozwoli się matce wyspać:confused:
Moje małe kałużowe ludki:
14003713098.jpg

14071013098.jpg
Sikoreczka uroczo wyglądają Twoje kałużowe ludki:tak::-D:-D:-D
A to jeszcze 2 fotki z wesela:
Z kochaną córunią:

Królowa parkietu:

ja i mój małżuś:

Martyna bardzo ładnie wyglądasz :-):tak::-)
wszystkie foteczki są świetne:tak::-):-)
Niom to Lolinek z kolezanka

Kolezanka ma smoka to ja tez chce zobaczyc jak to smakuje!!!!!!

Obiadek u Babci

Chce ZEJSC!!!!!!!!

Spimy sobie slodko....
Bodzia superaśne foteczki :-):tak::-):tak::-) słodko śpiuchają Twoje chłopaki :tak::-D:-D:-D
A Madzia już na wyjazd spakowana:rofl2:
HPIM7477.jpg
Bombowa foteczka:-):-):-)

Pewna Łodzianka się zliszyła w gubieniu kilogramów.Patrzcie co wynalałzam;-):szok:,robimy zrzutę?
Urządzenia rekreacyjne

Dojenie krowy

Zbliża się czas obrządku w zagrodzie. Wszystkie krowy już są w oborze, tylko została jedna Super Mućka.
Zaczynamy ją doić i co widzimy.... PIWO, choć czasami daje też i mleko.
Zabawa polega na jak najszybszym wydojeniu naszej Super Mućki.
I ty możesz zostać farmerem...
dobra na taka krówkę zrzutę możemy zrobić:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:no uwziął się na mnie po prostu pośniecie mi przecież:angry:
Madźka bez pośpiechu ;-)co sie odwlecze to nie uciecze .....czy jakoś tak :laugh2::laugh2:

Hej.:-)
Melduję, że żyję i mam się nawet dobrze.;-):-D
Cały dzień Was podczytuję, ale jakoś czasu na odpisanie brakuje.:baffled:
Z tego co pamiętam:
Inna super z Was zielona rodzinka.;-):tak::-D Ślicznie wszyscy wyglądaliście, ale Oliwka najśliczniej.:tak::-)
Sikorka deszczowo-kałużane dzieciaczki bomba, a Madzia w plecaku czad.:tak::-)
Bodzinka wszystkie zdjęcia super.:tak:
Anula dobrze, że nieprzejmujesz się tymi pseudoznajomymi.:tak: Co za ludzie...brak mi słów.:no:

i już więcej nie pamiętam...:sorry2::zawstydzona/y:

A teraz już zmykam, bo garnki umyłam, ciasto zrobiłam i nawet zupkę na jutro ugotowałam (bo rano pewnie bym nie zdążyła).:tak: Mam nadzieję, że będę miała jutro więcej czasu i dzieciaczki pozwolą, to zaglądnę wcześniej (i częściej), to sobie pogadamy.:-)

Dobranoc kobitki.

reklama
ale mi posłodziłyście:tak:;-)dzienki. ja się sobie tyż podobam a to najważniejsze . teściowa i tak będzie nosem kręcić:no:
Martaaaaaaaaaa leżę po prostu:rofl2::-D:-D

Do góry