Blueballon
Początkująca w BB
Nie ma co się martwić na zapas. Sama stwierdziłam ze co ma być to będzie i ja już wyników więcej nie robię bo bardziej się stresuje tylko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie znalazłaś informacje ze to mało?W czwartek robiłam progesteron i mam 13,4 wg owulacji jestem w 4+5, właśnie czytam że to dość mało :/ a wizyta u gin dopiero 24.09 i teraz nie wiem, powtarzać badanie?
Totalnie rozumiem ten wzrusz, pięknościHej, miałam się odezwać wczoraj, ale dość późno wróciłam od lekarza, a dla mnie w tym momencie każda minuta snu się liczyWidzieliśmy dzidzię, pięknie biło serduszko. Wygląda na 6+4 lub 6+3 i na ten moment wszystko jest w normie. Mega wzrusz mnie złapał jak zobaczyłam tą małą fasolkę
![]()
Jest coś w tym, że człowieka ciągnie na tą betę, żeby KOLEJNY RAZ się upewnić, że jest okDziś piątek 13. Dawno tak pechowego dnia nie miałam
Bieganie dom - szkoła - dom - szkoła bo córka butów do szkoły zapomniała... Biegiem bo syn do przedszkola nie zdąży... W labie awaria drukarki. Dobra pobrali krew, ale nie dali wydruku. Idę do domu. Ale... Zapomniałam kluczy. Mąż musiał z pracy wracać żeby mnie wpuścić do domu. W domu patrzę, zamiast 4 badań mam 2 na stronie wyników. Biegiem z powrotem do labu... Babka z rejestracji twierdzi że jest ok. Wracam do domu. Litości błagam... Dopiero 9...
Wieczorami wizyta u ortopedy jeszcze.
P.s. tak. Zrobiłam znowu betę![]()
SupeeerJestem po wizycie!!! Piękny zarodek! Serce pięknie bije! Boszsz kamień z serca![]()
A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszyłSupeeerjak u Ciebie reakcja na serduszko, poza oczywiście wielką ulgą?
![]()
Wy już po wizytach a ja dopiero 3 listopada, nie wiem jak wytrzymam![]()
Lekarz wie co mówi!A łezka w oku się zakręciła ale jestem twarda i ciągle mam w głowie, że jeszcze różnie może być i mówię lekarzowi, że aż się boję cieszyć a on powiedział, że po tym badaniu z takimi parametrami na moim miejscu by się bardzo cieszył![]()
Nooo! I jeszcze lekarz mówi chodź nagraj mężowi pokażesz jak bije, miłoLekarz wie co mówi!Oczywiście rozumiem skąd ta niepewność, ale czasami chyba trzeba zaufać, że wszystko będzie dobrze. Bo będzie!
![]()