reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas Adrianka "odbierał" Przemuś i bardzo sobie to dobrze wspominam:tak: Wprawdzie chciałam go zabic komórką, no ale kto to widził dzwonic co godzinę i pytac czy już:-p
Z Madzią to pojechałam sama, ale to poszło szybciej;-) Najgorzej było wciągnąc torbę na drugie piętro ze skurczami:baffled:

reklama
Cześć Lachonki!
A ja melduje że mój M pisze podpisuje dzisiaj papiery w wojsku-zostaje napewno! I naprawdę na super warunkach!:tak::tak::-):-)
Aha no i jak radość to i dól-nie dostał przepustki na jutro i zobaczymy się dopiero za tydzień i to też niepewne... :crazy::crazy::crazy::-(
No to fajnie, że udało się podpisać Twojemu m umowę na dobrych warunkach :tak: Tulaski na smuteczki, ale tyle wytrzymałaś, to jeszcze trochę wytrzymasz a później już będzie tylko lepiej ;-):tak:

To my sie dolaczamy i slonika przesylamy

hefalumphh2.gif
MY RÓWNIEŻ SIĘ DOŁĄCZAMY :-)

a no właśnie nie kręci sie żaden.:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy::-D:-D Macie moze jakiegoś na zbyciu?;-):-D:rofl2:

Bodzinka nie miej wyrzutów, ja pewnie też bym szczeliła (i wyrzuty bym miała).:tak::baffled: Widzisz jakaś opaczność czuwa, że dziś wrzątku nie nalałaś.:tak: Całe szczęście.:blink:
Ja nie mam żadnego masera na zbyciu, ale jak byś jednak jakiegoś wylookała to podrzuć go też do mnie na chwilkę :tak::-D
Oj, Bodziu, ja pewnie też bym się wściekła :angry:, całe szczęście że to nie był wrzątek :tak:

Wiecie co, jeśli chodzi o powierzchnię mieszkania i sprzątanie w nim - my mamy jakieś 120 m kw i czasem aż mi się niedobrze robi :baffled:. Salon ma 35 m kw i oczywiście skoro jest tak dużo miejsca to w salonie można położyć wszystko. Oliwka z uwielbieniem rozwala zabawki, małż wszędzie rozwiesza swoje ciuchy, do tego stoi kojec Oliwki (który służy jako duże pudło na zabawki;-)), krzesełko do karmienia, komplet wypoczynkowy, komoda, biurko, wiecznie rozłożona deska do prasowania (bo po co składać skoro jest tyyyyyle miejsca) i 2 suszarki na pranie :laugh2:. I czesto się okazuje że nie ma jak się w tym pokoju ruszyć, bo jest mega zagracony. Jak przychodzi do porządków to jest masakra :szok:

Oliwka niedawno się obudziła, pożarła mleczko, poszłabym się najchętniej wykąpać, ale muszę poczekać na małża.
Za oknem słonecznie i bezchmurnie :-)

przyjechał wreszcie ten frajer od zmywarki:angry::angry::angry::angry: i zabrał gruchota w cholerę - może wreszcie ją naprawi a najlepiej jakby se ją zabrał i kasę oddał:wściekła/y:

Muszę się pochwalic że mi córcia zaczyna nocnikowanie trybic:tak::-D Wczoraj latała z gołą dupką i zawołała że sisi. Poleciała do łazienki posadziłam ją na kibelku i zrobiła:laugh2::laugh2:
Dobra ja idę się plumkac:-)

Gratki dla Madzi:tak::tak:
Mnie sie kce z domu wyjsc ale Lolo spi...Nie byde go przecie budzic zeby do piaskownicy wziasc:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Muszę się pochwalic że mi córcia zaczyna nocnikowanie trybic:tak::-D Wczoraj latała z gołą dupką i zawołała że sisi. Poleciała do łazienki posadziłam ją na kibelku i zrobiła:laugh2::laugh2:
brawo Madziucha:tak::-):-):-):-)

Mnie sie kce z domu wyjsc ale Lolo spi...Nie byde go przecie budzic zeby do piaskownicy wziasc:rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:rofl2: to by sumsiadki Twoje te wysiadujące wiecznie zdziwiły jakbyś z zestawem małego kopacza do piaskownicy ruszyła bez Lolka:-D

Do góry