No siedzimy tu sobie po cichutkuO kurczaczek
Ile tu nicków znanych mi... To tu się ukryłyście "łajzy"![]()
Jak fajnie Was widzieć
@nieagatka
@fredka84
@Caro♤♤♤♤
Co tam u was kochane??
Mówicie tysiąc stron do nadrobienia? Ta jasne... Mam czas ha ha!
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Spokojna ciąża teraz to potem będę miała jedno robiące za dwójke 

Nieagatka, ty niby taka wredna i be, a tu na fotce taka milusia i ładniusiaja moge sie pochwalic, ze po „jedynie” 3 latach doczekalam sie nocy z jedna pobudkaA tak to nuda, moje baby juz duze, wiec zaczyna byc widac swiatlo w tunelu i zmeczenie fizyczne zastepuja klotnie nastolatkopodobne
A jak Ty sie masz? Co to za fantastyczne wiesci? Na jakim etapie jestes?
Jedna pobudka, łoooot?
U mnie się to sprawdziło. Ciąża bezobjawowa, a teraz w domu biega ave satanSpokojna ciąża teraz to potem będę miała jedno robiące za dwójke![]()
Wesoła_Aga
Myślałam, że sie myleU mnie się to sprawdziło. Ciąża bezobjawową, a w domu biega ave satan![]()
Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinami
Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h

Artemida90
u mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzymaMyślałam, że sie myle
Znów ja mamie wszystkie narządy obijałam rączkami i nóżkami i miała ze mną spokój. Dało mi sie puzzle, lale i dziecka nie ma godzinamiJadłam na śpiocha i gites
Mam nadzieje, że to prucie się na żądanie nie trwa co 2 h![]()
Wesoła_Aga
To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobiąu mnie tez ciaza bezproblemowa i bezobjawowa, noce przespane a mały to szatan i maminsynek - czasem mam wrażenie Ze mimo ze pępowina odcięta 2 razy to i tak trzymanie chce się bawić tylko robi wszystko ze mną
Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakoś
Artemida90
No już za rok zaczyna szkole - w Holandii od 4 roku życia a skonczyl 3, wróciłam do pracy jak mial 10 miesiecy i poszedł do opiekunki jak miał trochę więcej jak rok. Tylko niestety praca na 3 zmiany spowodowała ze czasem nie widzi mnie kilka dni w tyg bo wracam jak śpi. I tu pojawia się mocna tęsknota bo tata to nie mama.To raczej naturalne zachowanie. Dziecko przebywa głównie z rodzicami i uważa to za norme. A biedne mamy nawet siusiu spokojnie nie zrobią
Myśle, że każde dziecko ma swoje etapy i trzeba ten też przetrwać - jakośJeszcze zatęsknisz za przytulaskami jak pójdzie do szkoły i ciągle koledzy i koledzy
![]()
![]()
reklama
Wesoła_Aga
Jejku strasznie wcześnie ta szkoła...