reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2024

Dodam rozpiskę na pewno, planowałam wczoraj, ale tak myślę, że wszystkie albo prawie wszystkie jesteśmy jeszcze przed pierwszą wizytą, więc myślę, że lepiej zrobić to w drugiej połowie miesiąca. Co o tym sądzicie?
Nie wiem czy można kogoś dodać do administrowania, w chciałabyś?

Moze wlasnie lepiej w drugiej polowie miesiaca, jesli jestesmy jeszcze przed wizytami 😊

reklama
oby bo ja dzisiaj mam różne dziwne myśli 😰 mam nadzieję że będzie ok... z tego strachu nawet nie powiedziałam jeszcze mojemu chociaż wiem od wtorku, dzisiaj będę już musiała, bo mamy firmę i musi zawołać na jutro inną osobę skoro ja nie mogę dźwigać ale mam stracha że znowu powiem a potem nic z tego nie będzie
Jeśli Cię to pocieszy to ja nie miałam w zasadzie żadnych objawów w poprzedniej ciąży, tylko nie miałam ochoty na słodycze w pierwszym trymestrze i tyle :D A urodziłam zdrową dzidzię.

Dodam rozpiskę na pewno, planowałam wczoraj, ale tak myślę, że wszystkie albo prawie wszystkie jesteśmy jeszcze przed pierwszą wizytą, więc myślę, że lepiej zrobić to w drugiej połowie miesiąca. Co o tym sądzicie?
Nie wiem czy można kogoś dodać do administrowania, w chciałabyś?
To zależy co powie lekarz i czy wszystko będzie ok. Choć bardzo liczę że doczekam z Wami do lipca to wiadomo wszystko się może zdarzyć

Dziewczyny jeszcze jedna rzecz, teraz mi leci 6 tydzien, a za 3 tyg mam andrzejki, duza impreza, dosc sporo za nia zaplacilismy i nie ma mozliwosci odsprzedania czy tez zwrocenia biletow. Czy na moim miejscu byscie poszly? Partner mowi, ze jak bede sie dobrze czula to spoko ale z drugiej strony nie wiem czy powinnam tanczyc? Czy lepiej sobie darowac?
Powiem Ci,że w poprzedniej ciąży wyjechałam w góry(nie wiedziałam jeszcze o ciąży) robiliśmy kilkanaście kilometrów dziennie po górach. Po tygodniu po powrocie zorientowałam się, że jestem w ciąży (7 tydzień). Teraz biega w domu energiczny 9-latek😁

reklama
Do góry