Nie sądze aby miał na to wpływ 0,5 % alkoholu. A co z syropami na alkoholu z cukierkami ciastami itp????? Co innego jak mamusia ciagnie wiecznie z gwinta itp no to inna bajka
A ja dzis zjeb.... jak kon. Nawet niesadziłam ze tak aktywny bede miała dzionek i wieczór. Pomyłam okienka, wysprzatałam chałupke i dopiero o 23 skonczyłamwlasnie zamierzam ogladnac film ale jestem tak padnieta ze chyba zasne na nim
![]()
Jestem tego samego zdania. W najróżniejszych rzeczach może być alkohol a my tego mozemy być nie swiadome.
Ty to jesteś dzielna dziewczyna. ja też trochę sprzątam ale sukcesywnie i pomału bo się szybko męczę. Dziś powyjmowałam wszystko z szafek w dużym pokoju i powywalałam wiele niepotrzebych rzeczy.
Oj tylko nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc!! Lampka wina to nie pollitra wodki!! .
Zgadzam się;-)
Witajcie
Ja już byłam w ZUS-ie dzisiaj złożyć papiery o świadczenie rehabilitacyjne bo 4.08 minie mi 180 dni na zwolnieniu. Oczywiście biurokracja nie pozwoliła mi na to, zebym mogła załatwić to od reki. Musze jeszcze dostarczyć zaświadczenie że jestem zatrudniona na cały etat
.
Czytałam na innym forum, ze wystarczy na jeden dzień wrócić do pracy, lub wziaść kilka dni zwolnienia od innego lekarza i te 180 dni liczy się na nowo. Ja wróciłam na miesiac do pracy i liczenie zaczęło się od nowa;-)
M dalej się uczy i dalej marudny. Pogoda u mnie w kratkę. Wczorajsze deserki truskawkowe nikną z minuty na minute...a mnie po tych truskawkch pędzi i pędzi.;-)

wlasnie zamierzam ogladnac film ale jestem tak padnieta ze chyba zasne na nim
Wieczorkeim sie za nią zabiorę;-)
.