Bądź dobrej myśli, będzie dobrzeHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @, co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.
![]()
reklama
Do piątku zwariuje i osiwiejeBądź dobrej myśli, będzie dobrze![]()
I będziesz zwariowaną, siwą, przyszłą mamąDo piątku zwariuje i osiwiejeno ale cóż pozostaje czekanie.
Do piątku zwariuje i osiwiejeBądź dobrej myśli, będzie dobrze![]()
Córcia ma na pół zwariowaną i troszkę siwą. Drugie będzie miało po całościI będziesz zwariowaną, siwą, przyszłą mamą![]()
Chmurkach
Fanka BB :)
GratulacjeDzięki, że pytasz! Wdrażam się w rolę mamy mojego Pawełka (Paula). Urodził się w piątek.
PAULANGELA
Fanka BB :)
GratulacjeDzięki, że pytasz! Wdrażam się w rolę mamy mojego Pawełka (Paula). Urodził się w piątek.
w jakiej klinice w Niemczech jestes?Mieszkam w Niemczech i taki termin wyznaczyli w klinice. U mojego lekarza z tego co pamiętam po ostatnim razie jak pytałam też kilka dni trzeba czekać na wynik, nie ma go w ten sam dzień albo na następny... Bardzo dziękuję![]()
TFPw jakiej klinice w Niemczech jestes?
Tak klinika ta sama, jedynie zmiana lekarza, mam nadzieję, że wyjdzie to na dobreDawaj, dawaj goń mnie kochana !!
wpisuje i trzymam kciuki
Klinika została ta sama ?
reklama
też w niej byłam we Frankfurcie. Jakie masz zdanie na temat tej kliniki ?
Podziel się: