ejżja89
Fanka BB :)
Ja miałam 29/30 listopada i dzisiaj jestem 5+1 to jakby tak samo zakładać to u ciebie by było dziś 6+4 tak na chłopski rozum. Może ktoś niech mnie sprawdziMoja owulacja była 20 listopada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 29/30 listopada i dzisiaj jestem 5+1 to jakby tak samo zakładać to u ciebie by było dziś 6+4 tak na chłopski rozum. Może ktoś niech mnie sprawdziMoja owulacja była 20 listopada
Córka z in vitro.A idźcie w tę aplikację u mnie niby w sobotę 7tydzien czyli po ginekologicznemu 8 zaczyna a według ginekologa ciąża młodsza. Trochę jestem poirytowana że dokładnie nie wiem który to dzień ciąży chce mieć w aplikacji i sobie patrzeć. Oby za tydzień lekarz jaśniej powiedział i żebym się dowiedziała tydzień ciąży. Ale jeśli serce bije to który to musi być skończony tydzień ?
Ja dodałabym 14 dni czyli liczyła ze 6.11 był pierwszy dzień miesiączki i tyle.Moja owulacja była 20 listopada
Tylko że ja zmieniłam w aplikacji termin dawno i pokazuje mi że jestem teraz w 6 tyg i 5 dzień. Powiedziałam mu to a on że młodsza raczejto wg owulacji powinnaś mieć termin na 12.08, a nie 8.08 jak na pierwszej stronie, więc rzeczywiście ciąża młodsza
Pierwszy dzień miesiaczki miałam 2 listopadaCórka z in vitro.
5+2 serce.
U mnie wszyscy lekarze mówią, że liczą się tygodnie skończone więc serce było w 5tc.
Teraz nawet na to nie liczę. Córka w 9dpt miała betę 200. W obecnej ciąży 10dpt miałam 105.. Serce będzie pewnie w 6/7tc
Ja dodałabym 14 dni czyli liczyła ze 6.11 był pierwszy dzień miesiączki i tyle.
Do owulacji 14dni jak dodajesz to wychodzi termin porodu. Czyli jakbyś liczyła 1 dzień miesiączki. To nie musi się pokrywać z rzeczywisą miesiączką.Pierwszy dzień miesiaczki miałam 2 listopada
Ja w poniedziałek na wizycie miałam 6+4 i wielkość zarodka 7.8mm i ciąża o jeden dzień starsza według niego. U Ciebie chyba faktycznie młodszaU mnie było widać zarodek, serduszko mocno biło i było widać i było to takie coś nie pamiętam nazwy co jest koło zarodka. Wielkość była zarodka 3.2mm według aplikacji mam 6+5 i zastanawiam się a jak coś jest nie tak. Chociaż on powiedział że uważa że to młodsza czyli 5+5? Wkurza mnie to.![]()
mi wychodzi, że Ty jesteś 6+3, a nie 6+5Tylko że ja zmieniłam w aplikacji termin dawno i pokazuje mi że jestem teraz w 6 tyg i 5 dzień. Powiedziałam mu to a on że młodsza raczej