reklama
U
użytkownik 218
Gość
Widać, gratuluję!
zxvvq
Fanka BB :)
Tak, od razu po czasie wskazanym na instrukcji czyli 3-5 min.Coś prześwituje. A robiłaś to zdjęcie od razu po odczytaniu wyniku?
zxvvq
Hej odzywam się po dwóch dniach, robiłam od tego czasu jeszcze dwa testy z innych firm i to z porannego moczu i wyszły negatywne. Nie widac nic a nic a przypatrywałam się dobrze
wiec jest opcja ze był to mega widoczny pasek testowy w tym pierwszym teście chociaż to dla mnie dziwne
Lady Loka
Test to tylko pasek z odczynnikiem chemicznym. Zawsze jest margines blędu. Kiedy powinnaś dostać okres?Hej odzywam się po dwóch dniach, robiłam od tego czasu jeszcze dwa testy z innych firm i to z porannego moczu i wyszły negatywne. Nie widac nic a nic a przypatrywałam się dobrzewiec jest opcja ze był to mega widoczny pasek testowy w tym pierwszym teście chociaż to dla mnie dziwne
zxvvq
Za 6 dni, będę czuwać a jak nie dostanę to najwyżej zrobię jeszxze w dzień przewidywanej miesiączkiTest to tylko pasek z odczynnikiem chemicznym. Zawsze jest margines blędu. Kiedy powinnaś dostać okres?

Lady Loka
Ojeju to jeszcze czasu a czasu. Po co robić tak wczesnie testy? Zupełnie bez sensu.Za 6 dni, będę czuwać a jak nie dostanę to najwyżej zrobię jeszxze w dzień przewidywanej miesiączkichociaż takie święta w stresie i wielkiej niewiadomej to nic przyjemnego
![]()
reklama
U
użytkownik 218
Gość
Ojeju to jeszcze czasu a czasu. Po co robić tak wczesnie testy? Zupełnie bez sensu.
Jak ktoś musi zdrozyc suplementacje lekami to jest sens mi kilka dni przed @ wyszła słabiutka kreska. I ze względu na zapotrzebowanie wdrożenia leków robiłam testy.