reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kuplam takie zwykle body z dlugimi rekawami staram sie je wkleic ale jakos mi net odmawia posluszenstwa;-)
A co u Ciebie KAKA ?
JA KUPILAM SOBIE MALINY MNIAM MNIAM

A co u Ciebie KAKA ?
JA KUPILAM SOBIE MALINY MNIAM MNIAM

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Dorotka, fajnie, ze cos znowu Oliwci dorwalas 
Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanie
Julcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke
Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas
), ale nadrobie niedlugo
Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego
wypoczynku
. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************

Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanie

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
GOSIU Tobie rowniez milego wieczorku zycze :-)
Juz udalo mi sie wkleic zakupy :-)
Ale sie objadam MALINAMI :-)
Juz udalo mi sie wkleic zakupy :-)
Ale sie objadam MALINAMI :-)
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie wieczorowo.
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.
Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek
kaka82 mam nadzieję że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie tej malutkiej
agauk cieszę się że dzidziuś duży i zdrowy:-)A 2 tygodnie szybko zleci.
dorota123456789 cieszę się że miło spędziłaś popołudnie.
Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą
100 dni przede mną:-)
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.

Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą

Superek juz z góry BARDZOOOOO dziekujeCzarna nie ma problemu zmierze i podam ci wymiary tylko później bo mam teraz gosci potem na watku zamkn.opowiem.Wpadlam na chwilke.WITAM I DO PÓŹNIEJ
Wrrrrrrr a co to ma znaczyc chce ta mnie zaoracDorotka, fajnie, ze cos znowu Oliwci dorwalas
Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanieJulcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke
Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas
), ale nadrobie niedlugo
Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego
wypoczynku
. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************

mamy pierwszą STUDNIÓWKEWitajcie wieczorowo.
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek
Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą100 dni przede mną:-)

No u mnie dzis wielkie postępy w planowaniu zmian remontowych chałupki. Tzn wybraliśmy szafy do sypialni i dzieciaków, łóżko piętrowe i łóże stelaż do sypialni (bo śpimy na materacu na podłodze

Jeszcze tylko kolorki farb wybrac i bedzie gicior

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam sie w sobote :-)
ANTUANET fajnie ze juz masz wypatrzony wozek i lozeczko :-)
CZARNA mnie wczoraj kolezanka powiedziala ze jeszcze musze wytrzymac miesiac i moge rodzic :-) a ja jej ze wytrzymam do pazdziernika heheheh :-)
Ja juz po sniadaniu bo jakos spac nie umiem co ostatnio to norma u mnie :-(
Noc byla koszmarna bo zoladek mnie bolal :-( i to bardzo nic na niego nie bralam i nie martwilam sie bo to zoladek a nie brzuch I na dodatek ktos strasznie glosno obok w bloku sluchal muzyki az sie dziwie ze tamci ludzie nie wezwali policji bo to byl koszmar :-(
I tak przez ta musyke i zoladek nie spalam pol nocy i juz po 5 bylam obudzona :-(
Narazie czuje troche jak mi zoladek dokucza ale nie az tak mocno i mam nadzieje ze mocniej nie bedzie bolal :-(
Mam ochote dzis gdziec pojsc z M ale nie ma gdzie najchetniej to na basen bym sie przeszla ale autobusami nie bede sie targala bo tam jest zawsze caly autobus na basen :-(
MIlej soboty :-)
ANTUANET fajnie ze juz masz wypatrzony wozek i lozeczko :-)
CZARNA mnie wczoraj kolezanka powiedziala ze jeszcze musze wytrzymac miesiac i moge rodzic :-) a ja jej ze wytrzymam do pazdziernika heheheh :-)
Ja juz po sniadaniu bo jakos spac nie umiem co ostatnio to norma u mnie :-(
Noc byla koszmarna bo zoladek mnie bolal :-( i to bardzo nic na niego nie bralam i nie martwilam sie bo to zoladek a nie brzuch I na dodatek ktos strasznie glosno obok w bloku sluchal muzyki az sie dziwie ze tamci ludzie nie wezwali policji bo to byl koszmar :-(
I tak przez ta musyke i zoladek nie spalam pol nocy i juz po 5 bylam obudzona :-(
Narazie czuje troche jak mi zoladek dokucza ale nie az tak mocno i mam nadzieje ze mocniej nie bedzie bolal :-(
Mam ochote dzis gdziec pojsc z M ale nie ma gdzie najchetniej to na basen bym sie przeszla ale autobusami nie bede sie targala bo tam jest zawsze caly autobus na basen :-(
MIlej soboty :-)
Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 chyba koszule do porodu trzeba szykowaćmamy pierwszą STUDNIÓWKENo reszta panienek szykowac kiecki bo wielkie odliczanie zaczynamy
![]()

Fajnie zapowiada się ten remoncik u Ciebie. Dobrze że macie już wybrane mebelki, bo z tym zawsze największy problem bo tego za dużo jest

dorota123456789 współczuję taaaakiej nocki. Ja to chyba bym nie wytrzymała jakby mi całą noc ktoś głośną imprezę robił a ja skręcałabym się z bólu. Współczuję Ci.Mam nadzieję, że w ciągu dnia troszkę odpoczniesz

Ja też jakoś nie mogę spać, a pogoda jakaś taka sobie...Życzę miłej soboty.
Wy jak zwykle ranne ptaszki
Ja poszłam spac po 1 i od po 7 tez na nóżkach bo Laurka nie dała mamusi pospać. A dziś mój dyżur za to jutro śpie
Antuanet hehe no własnie chodziło mi o koszule

Ja tez licze na to ze ten smerfik jednak posiedzi u mnie w brzusiu do pazdziernika a od 10 X moze sie dziac co che
Dorotka współczuje nocki:-(
Wszedzie mówia ze lepiej jak dzieciatko urodzi sie w 7 nie 8 miesiacu. Ale ja i tak wole w 9

I nasze dzieciatka wszytkie sa na tyle grzeczne ze nie wyjda zawczesnie tylko w terminie
Dzis mam w planach mojego M wyciagnac po sklepach meblowych aby por ównac oferty i ceny. Wiemy czego szukamy wiec szybko powinno pojsc
)

Ja poszłam spac po 1 i od po 7 tez na nóżkach bo Laurka nie dała mamusi pospać. A dziś mój dyżur za to jutro śpie

Antuanet hehe no własnie chodziło mi o koszule

Dorotka współczuje nocki:-(
Wszedzie mówia ze lepiej jak dzieciatko urodzi sie w 7 nie 8 miesiacu. Ale ja i tak wole w 9

Dzis mam w planach mojego M wyciagnac po sklepach meblowych aby por ównac oferty i ceny. Wiemy czego szukamy wiec szybko powinno pojsc
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Czesc Dziewczyny!
Dzięki za słowa pocieszenia. Jakoś może się powoli przekonam.
Lekarz wczoraj potwierdził, że będzie dziewcznka, tylko z łożyskiem jest jakiś problem niewielki, ale mówi, że to nic stasznego - mam się po prostu nie przemęczać.
"Chyba Julia a może Zosia" kopie od rana i to gdzieś po dole - brrrr... aż podskoczę czasem.
Może dobrą terapią będzie kupienie wreszcie czegoś dla dziecka.
Widzę, że u Was zakupy pełną parą, a ja się jakoś nie mogę na to zdobyć.
Jak próbowałam, to M. się krzywił, że jeszcze tyle czasu...
Dzięki za słowa pocieszenia. Jakoś może się powoli przekonam.
Lekarz wczoraj potwierdził, że będzie dziewcznka, tylko z łożyskiem jest jakiś problem niewielki, ale mówi, że to nic stasznego - mam się po prostu nie przemęczać.
"Chyba Julia a może Zosia" kopie od rana i to gdzieś po dole - brrrr... aż podskoczę czasem.
Może dobrą terapią będzie kupienie wreszcie czegoś dla dziecka.
Widzę, że u Was zakupy pełną parą, a ja się jakoś nie mogę na to zdobyć.
Jak próbowałam, to M. się krzywił, że jeszcze tyle czasu...
Podziel się: