reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ania, gratuluje SYNKA!!!!!!!!!!!!!
Dorotka, nie martw sie na zapas, bo to rzeczywiscie zle wplywa na Oliwie. Ok?
Kaka, tak mi przykro z powodu malej Angeli, to niesprawiedliwe
!!!!
Malena, wiem, ze latwo jest powiedziec, ze instynkt przyjdzie sam, ale go nie czujesz. Nie zwracaj uwagi na to, co gadaja inni, tylko wsluchaj sie w siebie i poczuj to Malenstwo pod sercem. To w polowie Ty i Twoj Ukochany. A jak zjawi sie na swiecie, to zwariujesz na jego punkcie. W kazdym razie trzymam kciuki, bedzie dobrze
;-)
A u nas dzionek zaczal sie leniwie..... Pogoda tez jakas niezdecydowana, pelno chmur, duszno i znowu te burze (ufff). Ja z nowa gazetka przy kawie i ciasteczkach (wyjda mi one bokiem, a wlasciwie bokami
). Male, a cieszy
Buziaki Moje Drogie Mamusie :********

Dorotka, nie martw sie na zapas, bo to rzeczywiscie zle wplywa na Oliwie. Ok?

Kaka, tak mi przykro z powodu malej Angeli, to niesprawiedliwe

Malena, wiem, ze latwo jest powiedziec, ze instynkt przyjdzie sam, ale go nie czujesz. Nie zwracaj uwagi na to, co gadaja inni, tylko wsluchaj sie w siebie i poczuj to Malenstwo pod sercem. To w polowie Ty i Twoj Ukochany. A jak zjawi sie na swiecie, to zwariujesz na jego punkcie. W kazdym razie trzymam kciuki, bedzie dobrze

A u nas dzionek zaczal sie leniwie..... Pogoda tez jakas niezdecydowana, pelno chmur, duszno i znowu te burze (ufff). Ja z nowa gazetka przy kawie i ciasteczkach (wyjda mi one bokiem, a wlasciwie bokami

Kaka gdzie ta burza????? Bo u mnie nie ma
cos gdzies bardzo daleko słychac ale dla mnie za daleko
Minisia mam do Ciebie wielkąąąąąąąą prośbę możesz zmierzyc dla mnie średnice kółek w twoim wózku???????????? i wielkosć gondoli tzn dł i szer?????? Bo wpadł mi w oko wózeczek i nie ma go u mnie w Pile a bardzo podobny do V3 dlatego jestem ciekawa. Ale jezeli bedzie to problem to powiedz jakos inaczej bede kombinowac

Minisia mam do Ciebie wielkąąąąąąąą prośbę możesz zmierzyc dla mnie średnice kółek w twoim wózku???????????? i wielkosć gondoli tzn dł i szer?????? Bo wpadł mi w oko wózeczek i nie ma go u mnie w Pile a bardzo podobny do V3 dlatego jestem ciekawa. Ale jezeli bedzie to problem to powiedz jakos inaczej bede kombinowac
Witajcie Mamusie 
Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze u mnie mieszka chyba raczej dziewczynka
ale pani, ktora robila USG nie byla w zaden sposob pewna
i nie chciala nic sugerowac. Najwazniejsze, ze dzidzia duza i zdrowa
. Ale wciaz nie wiem czy Zuzia, czy Kubus... Odwiedzam mojego lekarza w Polsce za 2 tygodnie, moze wtedy dzidzius sie pokaze w pelnej krasie :-) (i znowu musze sobie dac na wstrzymanie z zakupami
) a jak widze jakie slicznosci kupujecie to az mi ciezko usiedziec
.
papa
Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze u mnie mieszka chyba raczej dziewczynka

ale pani, ktora robila USG nie byla w zaden sposob pewna

papa
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Agauk GRATULUJE ZDROWEJ DZIDZI
A 2 tygodnie szybko minie i zaczniesz kupowac piekne ciuszki ;-)
MALENA ja kiedys tez za dziecmi nie przepadalam ale jakos sie to u mnie zmienilo a teraz to juz moja OLIWIE KOCHAM jak jeszcze nikogo
I Ty tez napewno pokochasz dzidzie jak sie tylko pojawi.
Moze Twoj partner pomoze Ci sie przekonac do maciezynstwa;-)Pogadaj z nim
Ja uwazam tak jak dziewczyny ze bedziesz WSPANIALA MAMA
KAKA dobrze ze jeste nadzieja dla tej malej
CZARNA to ja juz sie nie moge doczekac jak po koniec zaczniesz byc tu marudna hehehe

JA bylam w Katowicach z przyjaciolka na przymiarce sukni slubnej
Iza przepieknie wyglada w sukni normalnie az jej zazdroszcze bo ja takiej sukni nie mialam;-)NAPRAWDE SUKNIA SLICZNA
Bylam tez w Mikolowie w Auchanie i kupilam cos dla Oliwi

Na szczescie nic mnie nie bolalo po drodze ale jestem zmeczona po tych wyprawach;-)

MALENA ja kiedys tez za dziecmi nie przepadalam ale jakos sie to u mnie zmienilo a teraz to juz moja OLIWIE KOCHAM jak jeszcze nikogo
I Ty tez napewno pokochasz dzidzie jak sie tylko pojawi.
Moze Twoj partner pomoze Ci sie przekonac do maciezynstwa;-)Pogadaj z nim
Ja uwazam tak jak dziewczyny ze bedziesz WSPANIALA MAMA

KAKA dobrze ze jeste nadzieja dla tej malej

CZARNA to ja juz sie nie moge doczekac jak po koniec zaczniesz byc tu marudna hehehe

JA bylam w Katowicach z przyjaciolka na przymiarce sukni slubnej

Iza przepieknie wyglada w sukni normalnie az jej zazdroszcze bo ja takiej sukni nie mialam;-)NAPRAWDE SUKNIA SLICZNA

Bylam tez w Mikolowie w Auchanie i kupilam cos dla Oliwi

Na szczescie nic mnie nie bolalo po drodze ale jestem zmeczona po tych wyprawach;-)
reklama
Podziel się: