Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Julcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke
Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas
), ale nadrobie niedlugo
Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego
wypoczynku
. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************
Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek

100 dni przede mną:-)Superek juz z góry BARDZOOOOO dziekujeCzarna nie ma problemu zmierze i podam ci wymiary tylko później bo mam teraz gosci potem na watku zamkn.opowiem.Wpadlam na chwilke.WITAM I DO PÓŹNIEJ
Wrrrrrrr a co to ma znaczyc chce ta mnie zaoracDorotka, fajnie, ze cos znowu Oliwci dorwalas
Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanieJulcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke
Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas
), ale nadrobie niedlugo
Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego
wypoczynku
. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************

(żarcik)mamy pierwszą STUDNIÓWKEWitajcie wieczorowo.
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek
kaka82 mam nadzieję że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie tej malutkiej
agauk cieszę się że dzidziuś duży i zdrowy:-)A 2 tygodnie szybko zleci.
dorota123456789 cieszę się że miło spędziłaś popołudnie.
Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą100 dni przede mną:-)

No reszta panienek szykowac kiecki bo wielkie odliczanie zaczynamy
) Kurde niby szukałam dobre a tanie a cena i tak mnie powaliła
Teraz cierpliwie czekam na info jakie beda koszty przesyłki i bede zamawiac
Trzeba sie zabierac do roboty bo M sie śmeije e jak smerfik pójdzie w jego ślady to za miesiac sie urodzi
(bo mój M jest z 7 miesiaca
miał byc z pazdziernika a jest z sierpnia)
alem szczęsliwa:-)czarna79 chyba koszule do porodu trzeba szykowaćmamy pierwszą STUDNIÓWKENo reszta panienek szykowac kiecki bo wielkie odliczanie zaczynamy
![]()
A wybrór ogromny, jednolite, kolorowe, w kwiatuszki, we wzorki
A smerfik niech sobie siedzi w brzuszku jak najdłużej, bo tam najlepiej przy serduszku mamusi

Ja tez licze na to ze ten smerfik jednak posiedzi u mnie w brzusiu do pazdziernika a od 10 X moze sie dziac co che

I nasze dzieciatka wszytkie sa na tyle grzeczne ze nie wyjda zawczesnie tylko w terminie