reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna nie ma problemu zmierze i podam ci wymiary tylko później bo mam teraz gosci potem na watku zamkn.opowiem.Wpadlam na chwilke.WITAM I DO PÓŹNIEJ

reklama
Dorotka, fajnie, ze cos znowu Oliwci dorwalas :laugh2:
Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanie:-p Julcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke :laugh2: Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas:laugh2:), ale nadrobie niedlugo:tak: Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego :laugh2:wypoczynku :tak:. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************

Witajcie wieczorowo.
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.:happy: Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek:tak:
kaka82 mam nadzieję że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie tej malutkiej:tak:
agauk cieszę się że dzidziuś duży i zdrowy:-)A 2 tygodnie szybko zleci.
dorota123456789 cieszę się że miło spędziłaś popołudnie.
Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą:szok: 100 dni przede mną:-)

Czarna nie ma problemu zmierze i podam ci wymiary tylko później bo mam teraz gosci potem na watku zamkn.opowiem.Wpadlam na chwilke.WITAM I DO PÓŹNIEJ
Superek juz z góry BARDZOOOOO dziekuje
Dorotka, fajnie, ze cos znowu Oliwci dorwalas :laugh2:
Mnie czeka jeszcze przedweekendowe sprzatanie:-p Julcia jeszcze chrapie popoludniowa drzemke :laugh2: Chyba dzis juz nie zajrze (Kaka, faktycnie pusto cos ostatnio u Nas:laugh2:), ale nadrobie niedlugo:tak: Zycze wszystkim Dzidziusiowym Mamusiom milego lub (specj. dla Czarnej) aktywnego :laugh2:wypoczynku :tak:. Dbajcie o siebie !!!!!! Muuaaaaaa :************
Wrrrrrrr a co to ma znaczyc chce ta mnie zaorac:confused::laugh2::laugh2::laugh2:(żarcik)
Witajcie wieczorowo.
Nie miałam czasu pisać bo cały dzień w podróży.:happy: Jechaliśmy do Warszawy przez Radom bo chcieliśmy zajechać obejrzeć wózki dla dzieci i inne pierdołki do syneczka. Trochę mi się rozjaśniło, i chyba wiem jakie chcę łóżeczko i jaki wózek:tak:
kaka82 mam nadzieję że jeszcze nic nie jest przesądzone w sprawie tej malutkiej:tak:
agauk cieszę się że dzidziuś duży i zdrowy:-)A 2 tygodnie szybko zleci.
dorota123456789 cieszę się że miło spędziłaś popołudnie.
Jak patrzę na mój suwaczek to aż dreszcze mnie chodzą:szok: 100 dni przede mną:-)
mamy pierwszą STUDNIÓWKE:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: No reszta panienek szykowac kiecki bo wielkie odliczanie zaczynamy:-D

No u mnie dzis wielkie postępy w planowaniu zmian remontowych chałupki. Tzn wybraliśmy szafy do sypialni i dzieciaków, łóżko piętrowe i łóże stelaż do sypialni (bo śpimy na materacu na podłodze:-p) Kurde niby szukałam dobre a tanie a cena i tak mnie powaliła:szok: Teraz cierpliwie czekam na info jakie beda koszty przesyłki i bede zamawiac:-p Trzeba sie zabierac do roboty bo M sie śmeije e jak smerfik pójdzie w jego ślady to za miesiac sie urodzi:laugh2::laugh2: (bo mój M jest z 7 miesiaca:-p miał byc z pazdziernika a jest z sierpnia)
Jeszcze tylko kolorki farb wybrac i bedzie gicior:-p alem szczęsliwa:-)

Witam sie w sobote :-)

ANTUANET fajnie ze juz masz wypatrzony wozek i lozeczko :-)

CZARNA mnie wczoraj kolezanka powiedziala ze jeszcze musze wytrzymac miesiac i moge rodzic :-) a ja jej ze wytrzymam do pazdziernika heheheh :-)

Ja juz po sniadaniu bo jakos spac nie umiem co ostatnio to norma u mnie :-(
Noc byla koszmarna bo zoladek mnie bolal :-( i to bardzo nic na niego nie bralam i nie martwilam sie bo to zoladek a nie brzuch I na dodatek ktos strasznie glosno obok w bloku sluchal muzyki az sie dziwie ze tamci ludzie nie wezwali policji bo to byl koszmar :-(
I tak przez ta musyke i zoladek nie spalam pol nocy i juz po 5 bylam obudzona :-(
Narazie czuje troche jak mi zoladek dokucza ale nie az tak mocno i mam nadzieje ze mocniej nie bedzie bolal :-(
Mam ochote dzis gdziec pojsc z M ale nie ma gdzie najchetniej to na basen bym sie przeszla ale autobusami nie bede sie targala bo tam jest zawsze caly autobus na basen :-(
MIlej soboty :-)

mamy pierwszą STUDNIÓWKE:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: No reszta panienek szykowac kiecki bo wielkie odliczanie zaczynamy:-D
czarna79 chyba koszule do porodu trzeba szykować:laugh2:A wybrór ogromny, jednolite, kolorowe, w kwiatuszki, we wzorki:-D
Fajnie zapowiada się ten remoncik u Ciebie. Dobrze że macie już wybrane mebelki, bo z tym zawsze największy problem bo tego za dużo jest:happy2: A smerfik niech sobie siedzi w brzuszku jak najdłużej, bo tam najlepiej przy serduszku mamusi:tak:
dorota123456789 współczuję taaaakiej nocki. Ja to chyba bym nie wytrzymała jakby mi całą noc ktoś głośną imprezę robił a ja skręcałabym się z bólu. Współczuję Ci.Mam nadzieję, że w ciągu dnia troszkę odpoczniesz:happy2:
Ja też jakoś nie mogę spać, a pogoda jakaś taka sobie...Życzę miłej soboty.

Wy jak zwykle ranne ptaszki:szok:
Ja poszłam spac po 1 i od po 7 tez na nóżkach bo Laurka nie dała mamusi pospać. A dziś mój dyżur za to jutro śpie:-p

Antuanet hehe no własnie chodziło mi o koszule:laugh2::laugh2::laugh2: Ja tez licze na to ze ten smerfik jednak posiedzi u mnie w brzusiu do pazdziernika a od 10 X moze sie dziac co che:rofl2:

Dorotka współczuje nocki:-(
Wszedzie mówia ze lepiej jak dzieciatko urodzi sie w 7 nie 8 miesiacu. Ale ja i tak wole w 9:-D:-D:-D I nasze dzieciatka wszytkie sa na tyle grzeczne ze nie wyjda zawczesnie tylko w terminie:tak:

Dzis mam w planach mojego M wyciagnac po sklepach meblowych aby por ównac oferty i ceny. Wiemy czego szukamy wiec szybko powinno pojsc:))

reklama
Czesc Dziewczyny!
Dzięki za słowa pocieszenia. Jakoś może się powoli przekonam.
Lekarz wczoraj potwierdził, że będzie dziewcznka, tylko z łożyskiem jest jakiś problem niewielki, ale mówi, że to nic stasznego - mam się po prostu nie przemęczać.
"Chyba Julia a może Zosia" kopie od rana i to gdzieś po dole - brrrr... aż podskoczę czasem.
Może dobrą terapią będzie kupienie wreszcie czegoś dla dziecka.
Widzę, że u Was zakupy pełną parą, a ja się jakoś nie mogę na to zdobyć.
Jak próbowałam, to M. się krzywił, że jeszcze tyle czasu...

Do góry