Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie. Przyrost nie ma max wartosci, tylko minimalną.Hej dziewczyny zrobiłam betę
9 dpo - 12
11 dpo - 54
Czy to nie za duży przyrost?
Staramy się od pół roku, dopiero teraz zaczęłam robić testy owulacyjne i odrazu się udało do tego cały czas czuje kłucia w podbrzuszu czy mam powód do niepokoju?
Jak było u was?
Czyli jak najbardziej wszystko wporzadku I nie ma czym się martwić?Nie. Przyrost nie ma max wartosci, tylko minimalną.
Tak, dokladnie to napisalam.Czyli jak najbardziej wszystko wporzadku I nie ma czym się martwić?
To moja 1 wsza ciąża i nie za bardzo mam z kim porozmawiać o tym, tym bardziej do 3 msca, nie ma mnie kto pokierować co powinnam zrobić jakie badanie jak to jest ale też nie chce się zamartwiać.To jest zupełnie normalny przyrost na tym etapie. I kłucia w podbrzuszu również mogą być. Zbadaj progesteron najlepiej, jeśli niepokoją cię kłucia.
W jakim sensie nie ma kto? Do 3m nie odwiedzisz lekarza?To moja 1 wsza ciąża i nie za bardzo mam z kim porozmawiać o tym, tym bardziej do 3 msca, nie ma mnie kto pokierować co powinnam zrobić jakie badanie jak to jest ale też nie chce się zamartwiać.
Zapraszam na październikowe mamy 2024. Tam możemy cię z dziewczynami pokierowaćTo moja 1 wsza ciąża i nie za bardzo mam z kim porozmawiać o tym, tym bardziej do 3 msca, nie ma mnie kto pokierować co powinnam zrobić jakie badanie jak to jest ale też nie chce się zamartwiać.
Może mieszka gdzieś za granicąW jakim sensie nie ma kto? Do 3m nie odwiedzisz lekarza?
Odwiedzę i to nawet już za 6 dni ponieważ mialam umowiona wizytę kontrolną ale mam zraze do nfz a wiadomo jak to z lekarzami bywa. Ale chodziło mi bardziej o kobiece wsparcie rozmowę z kimś np w rodzinie kto już ma dzieci, mąż nie chce się chwalić i zapeszać.W jakim sensie nie ma kto? Do 3m nie odwiedzisz lekarza?