mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Gdyby hak się dało wiedzieć od razu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tonący brzytwy się chwytaMożliwe, że testowa
U mnie na szczęście biało, ale oczywiście zamknęli wcześniej laboratorium i nie zrobię proga![]()
Ej no może się uda wcześniej, szkoda by tak cały weekend w napięciuTonący brzytwy się chwytazadzwoniłam do mojej teściowej i pobrali mi w laboratorium przy szpitalu
wynik pewnie w poniedziałek ale przynajmniej będzie
![]()
Widac cien nawet przygladac sie nie trzebaJa już po sikaniu i chyba nic z tegowydaje mi się, że widzę jakiś cień cienia(zdjęcie dla komisji w załączniku) ale bardziej mi to wygląda na testową
jestem 12/13 dpo (potwierdzone monitoringiem) więc jutro jeszcze powtórzę ale jak na ten dzień to już chyba powinno być widać cokolwiek bardziej, no nie?
Ja biore naturell Folian jakos 15zl za 60sztKochane, jesteście w stanie mi polecić jakiś niedrogi kwas foliowy metylowany?
Ja niby w poniedziałek mam mieć owulację, testy jeszcze blade, a dziś i wczoraj mam taką biegunkę, jak zawsze przed okresem. Pryszcze też mega, normalnie czuję się bardzo okresowoA u mnie się już zaczął typowy pms. Od razu od owulacji![]()
Jak już wiem, że zrobiony to bez napięciaEj no może się uda wcześniej, szkoda by tak cały weekend w napięciu![]()
Spacer po lesie to moja ulubiona część dnia. Jeszcze dziś tak cudnie słonko świeci, paszki śpiewają.Jak się cieszę że już piątek, ten tydzień w ogóle jakoś szybko mi minąłJakie macie plany na weekend? Ja jade po pracy na Big Maca bo tak mi się maaarzy
Potem szybkie sprzątanie i netflix pod kocykiem przez cały weekend, może jeszcze spacer z psem po lesie ale boje się że kleszcza złapie
Myślałam żeby wyjść do kina ale nawet nie ma nic ciekawego..
O tak, u mnie też cudowna pogoda. Zaliczyliśmy dziś przyjemny spacerek i od razu humory lepszeSpacer po lesie to moja ulubiona część dnia. Jeszcze dziś tak cudnie słonko świeci, paszki śpiewają.
Ja mam nadzieję że bombelek będzie współpracować i trochę uda się ogród ogarnąć.