Aksamitka28
Fanka BB :)
Ja mam niejednorodne endometrium i lepiej, żeby ciąży nie byłoTu jestem zapisana na 25 , ale znając życie na pewno wcześniej jakiś test wlecichyba, że @ wcześniej przyjdzie..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam niejednorodne endometrium i lepiej, żeby ciąży nie byłoTu jestem zapisana na 25 , ale znając życie na pewno wcześniej jakiś test wlecichyba, że @ wcześniej przyjdzie..
Myślisz, że nie będzie problemu? U tej gin byłam tylko raz kiedyś, nie wiem czego mogę się po niej spodziewać.W Twoim przypadku prawda - tj. wyniki badań, powinny być wystarczającymi![]()
Ja przed okresem mam dość sucho, ewentualnie gęsty i troszkę. Jak zachodzę w ciążę to leje się ze mnie kremowy śluzApropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Ja mam przed okresem mało, gesty, biało ciut zielonkawy, a może jednak to żółty odcień. No a taki śliski i przezroczysty to miałam w ciążyApropo śluzu, jaki macie przed okresem? U mnie w tym cyklu bardzo dziwnie. Jak miałam te plamienia to był gęsty i żółty, teraz jest taki śliski, przeźroczysty. Ciągle mam wrażenie "mokrości" jak przy dniach płodnych, cały czas mi się wydaje że ostałam okres
Standardowo witam z rolki papieru. Niby cos przebija, ale na 100% to testowa bo wczoraj też przebijało więc gdyby to była ciąża to już powinna być ładna różowa kreseczkaPokażesz ?![]()
Ja mam niejednorodne endometrium i lepiej, żeby ciąży nie byłoa testy robię jeden dziennie od piątku
(w czwartek okres), bo mam kilka testów 25 i to bez sensu, żeby leżały
![]()
tak, nie pomyliłaś, niedrożny był jeden, drugi niewiadomo, ale w styczniu na monitoringu, jak pęcherzyk miał 16 mm było bez zmian, lewy niedrożny, a dominujący na prawym, a jak w pon. Przyszłam sprawdzić na moni to już na prawym była też woda…. Więc obydwa….Wydawało mi się, że masz 1 jajowód niedrożny.. w wyniku powikłania zapalenia przyadatków, to nie wiem coś pomyliłam widocznie
A co do okazji i ich przesuwania, to ja sobie planuje machnąć prawilne walentynki na za tydzień, miały być jutro , ale wyprawa do lekarza sparaliżowała te plany
Trzymam kciuki za tą laparo w takim razie podwójnie![]()
szkoda tylko ze nie te samo miastoo to będziemy razem! Ja też mam 8 marca laparoskopię, ale nie ginekologiczną, a wycięcie woreczka żółciowego)
Ja niestety nic nie widzę, ale aparat czesto nie łapie, wiem coś o tymStandardowo witam z rolki papieru. Niby cos przebija, ale na 100% to testowa bo wczoraj też przebijało więc gdyby to była ciąża to już powinna być ładna różowa kreseczka![]()
Tak, ja bóle podbrzusza mam nasilone, jak biorę progesteronJa też na progesteronie od 18 DC ...jedynie ten ból podbrzusza może to przez niego![]()