reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rany, jakie tu pustki :szok::szok::szok:

Znowu pospałyśmy z Oliwką :tak: a dzisiaj czeka mnie ciężki dzionek :sorry: prasowanie, pakowanie, małe sprzątanie jakieś, bo Oliwka nasyfiła nieziemsko :eek:

Ale póki co jeszcze nie mam natchnienia ;-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):biggrin2:
Tak sie ciesze ze znow mam internet, tylko nie wiem na jak dlugo, ale to nic. Zyje chwila.U nas narazie po staremu.Nie wiem czy juz pisalam, ale chyba(99%) zjezdzamy do PL. na stale.No i trzeba teraz ten majdan przerzucic, troszke tego bedzie, i musze jeszcze przeprowadzic selekcje, co potrzebne a co nie.Roboty mnostwo. A St bynajmniej nie pomaga. a M w pracy na okraglo......

Bodzia - Stasiu juz OK.To jakies wirusisko sie przyplatalo. Ale juz sobie poszlo. No i te cholerne 5tki ida i ida i ida i dojsc nie moga. Niech sie wreszcei skonczy to zabkowanie, bo juz nie wyrabiam.
Pozdrawiam wtorkowo. Pa

Już Koffana wyjaśniam,na wątku Młodziutkie mamuśki,taka jedna zaczęła pisac o ociotowaniu(teraz ten wątek zamknęły sobie:-p),bo to co tam pisały to jeden wielki śmiech:-D,niedoświadczone:no:,niedouczone:no: i jak człowiek z polskiego na ludzikie zaczął im wyjaśniac,to poleciały wyzwiska:szok:,że my STARE i pchamy się do nich.A kij im w oko:angry::tak:.I dlatego z Madźką,matką chrzestną grupy pozwoliłyśmy sobie na taką nazwę.:tak:
Mam nadzieję,że zrozumiałaś to o czym piszę.
no niech będzie że rozumiem :sorry::-)

hey

zerknęłam dzis sobie przypadkowo na lutówki 2009 i oczy duże zrobiłam!
MEGUSKU - ogromne gratulacje!!!! trzymam kciuki kochana za to, by kolejne osiem miesiecy upłyneło Ci na samej sielance!!!

Julianku - wszystkiego najlepszego kochany!!!!!

u nas tak se... mieliśmy dziś zieloną kupe, małemu woda z nosa leci... w nocy mi ryczy... albo ząbki, albo cos pyli, albo coś zjadłam... e tam...

hejka renifer, na regionalnym Cię szukałam a tu proszę, jak Mikołaj? ząbkuje, raczkuje czy coś w tym stylu bo mój ma dwie dolne jedynki i próbuje wstawać przy wszystkim czego się chwyci a nie umie stać i ciągle jest ryk bo na ląduje z hukiem na tyłku :eek:

Ja także gratuluję zafasolkowania :-)

Witam po parodniowej przerwie.:-)
Wyjazd do Krakowa udany.:tak:
Mnie czas przez palce ucieka i z niczym nie mogę nadążyć.:baffled:
Myślałam, że będę miała nie wiem ile czytania, a tu zaledwie pare stronek -ale to w końcu wakacje i piękna pogoda. Tak więc przeleciałam szybciutko:

Ania fajnie, że zajrzałaś. Daaaawno Cię tu nie było.:-) Dobrze, że Dawidkowi juz przechodzi zapalenie. Życzymy dużo zdrówka. A jak Majeczka "traktuje" Dawidka jak już podrósł? Bo mój Maciek zaczął bić, płakać i w ogóle zrobił się bardziej nieznośny.:baffled:

Inna grtaki dla Oliwki za odsmoczkowanie, dla Ciebie lżejszej o 4 kg.:-) Udanych wakacji!:-)

Bodzineczko życzę Wam na tę 5latkę zrozumienia wzajemnego, chwil błogiego uśmiechu i spełnienia, niegasnącego żaru przy którego cieple dorastać będzie Lolek i jego siostrzyczka
bear4.gif
I ja się przyłączam do życzeń. -Spóźnione, ale szczere.:blink::tak:

Meg ogromniaste gratulacje!:-) Po pierwszym suwaczaku, to myślałam, że jakaś nowa mamusia do nas dołączyła.;-):-p

Pirat z Karaibów :-D

Super piratka.:-D

Kasia fajnie, że Stasiu już ok.:tak: Powodzenia w przeprowadzce!:-)

Więcej już nie pamiętam.:sorry: Zresztą już po północy, więc spadam spać.:tak: Ciekawe o której Grzesiek zrobi mi jutro pobudkę.:eek:

Hej
Witam się z rana :biggrin2:.

Właśnie za chwilę jedziemy do Chorzowskiego zoo :biggrin2:.
Niestety z teściami :baffled:, bo m. sobie wymyślił, że rodziców na wycieczkę zabierze :baffled:.

Miłego dzionka Wam życzę :biggrin2:

reklama
Dzien Dobry:tak::tak:
Winka popatrz na to od pozytywnej strony- bedzie mial kto robic fotki waszej trojce:-D:tak::tak:
Moj Maz wlasnie sie udal na ostry dyzur chirurgiczny...Wczoraj gral na podworku z synem sasiadki w noge i zamist w pilke to kopnalw jakis kamien.Noga spuchla, boli a w sobote wesele:eek:Skacze po domu a Lolo tez sakcze.Moj maz to w ogole taki jakis jest dziwny..Jak nie noga to reka, drzazga, opuchlizna, pila sobie zajedzia albo co innego zrobi.Ja sie w sobie zbierazm, zeby na basen z Mlodym jechac...Ciekawe czy sie zbiore;-)

Do góry