Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja je mam ostatnio na teście chyba z każdej firmy xdTo ja chyba nawet rynienki nigdy nie wysikałam.![]()
ja właśnie popełniłam bardzo duży strategiczny błąd i ostatnio na teleporadzie z jakąś gin powiedziałam, ze chodzi o niepłodność, a oni się tym nie zajmują. Więc teraz pewnie mam to dużą czcionką na szczycie karty wpisane i nic już nie uda się wyłudzićDołączam się do skierowań - czekam od 50 minut w kolejce do internisty, aby wystawił mi skierowanie do hematologa, mimo że mam to w pakiecie bez skierowania, ale Medicover w Poznaniu takiego specjalisty nie posiada i muszę mieć skierowanie (aby do placówki zewnętrznej iść). To nic, że jak się połączyłam, pokazywało 9 minut oczekiwania. xD
O 10 mam rozpoczyna się chat z położną pt. "przygotowanie do ciąży", he he he. Może uda mi się coś od niej wyciągnąć.
A w przychodni ginekologicznej przyszpitalnej nikt od tygodnia nie odbiera w rejestracji.
I takie to życie.![]()